in

Τζούλια Νόβα: Μέχρι να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης δες τις φωτογραφίες της που έβαζαν φωτιά στη ΜΥΚΟΝΟ

Έκανε την εμφάνισή της στο «Mega με μία» και τίναξε όχι μόνο τα μηχανάκια της Nielsen στον αέρα αλλά και την ανδρική λίμπιντο! Η τρομερή ομοιότητά της με την Δούκισσα Νομικού την κατέταξαν αμέσως στο βάθρο με τις πιο όμορφες τηλεπερσόνες ενώ τα λάγνο βλέμμα και το σώμα της στις πιο σέξι παρουσίες.

Η 32χρονη Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models, ενώ ακολούθησαν διάφορες δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διαφήμιση

Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε μόλις στα 22 της, όπου συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας.

Αν και σπούδασε τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της, το παιχνίδι με τους αριθμούς την άφηνε παγερά αδιάφορη.

Μετά από μακροχρόνια σχέση με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου χώρισε το 2020 μέσα την καραντίνα και βρήκε τον έρωτα το πρόσωπό του Μιχάλη Βιτζηλαίου με τον οποίον απέκτησαν πριν από λίγες ημέρες το πρώτο τους παιδί

Μέχρι να χάσει τα τέσσερα κιλά που της έμειναν ακόμα από την εγκυμοσύνη εμείς θυμηθήκαμε τις παλαιότερες φωτογραφίες της τότε που έβαζε φωτιά στο instagram και τα περιοδικά αλλά και τη Μύκονο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η φωτογραφία και το δημόσιο ευχαριστώ από την κόρη της ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΠΕΤΑ στο instagram

Κατερίνα Καινούργιου: Έβγαλε τη φιάπα από τα παπούτσια αλλά με αυτά που φόρεσε καλύτερα να ξανανέβει στα τρίπατα