in

Dua Lipa: Δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της με το πιο αποκαλυπτικό σέξι φόρεμα

Η Dua Lipa είναι ο ορισμός του «It Girl»! Τα τελευταία στιγμιότυπα μάλιστα των διακοπών της 26χρονης τραγουδίστριας αποδεικνύουν ότι η σταρ φαίνεται υπέροχη και άψογη ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν βρίσκεται σε διακοπές.

Μια τελευταία εμφάνιση από την zen εκδρομή της περιλάμβανε ένα σπορ φόρεμα, που είχε ένα σούπερ ψηλό σκίσιμο στα πόδια και ιβουάρ κρόσσι με κόκκινες λεπτομέρειες και τιράντες. Συνδύασε το φόρεμα με ροζ και πορτοκαλί sling back μυτερές γόβες. Από αξεσουάρ προτίμησε πολλά δαχτυλίδια, μαύρα και ασημένια statement σκουλαρίκια και μια μίνι τσάντα Chartreuse.

Διαφήμιση

Άλλες φωτογραφίες απαθανάτισαν τη Dua να εξερευνά αυτό που φαίνεται να είναι το φαράγγι της Αντιλόπης στην Αριζόνα με τη φίλη Olive Uniacke. Σε μερικές φωτογραφίες φορούσε φαρδιά φόρμα, ενώ ένα άλλο στιγμιότυπο την έδειχνε με φλοράλ μπικίνι.

Η Dua μοιράστηκε δύο ακόμη συλλογές με φωτογραφικά στιγμιότυπα από το ταξίδι, που περιείχαν φωτογραφίες της να κάνει γιόγκα, να κάνει μάσκα προσώπου με την Olive, να χαλαρώνει μέσα σε μια βάρκα και πολλά άλλα.

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει την περιοδεία της Nostalgia, η Λίπα πιθανότατα απολαμβάνει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της, πριν ξεκινήσει ξανά την περιοδεία της στην Ευρώπη την επόμενη άνοιξη.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αποστόλης Τότσικας: Αποδεικνύει ότι το pilates είναι και ανδρική υπόθεση

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αισθησιακή και χωρίς σουτιέν, ποζάρει με πράσινο φόρεμα