in

Να τα μας. Άλλη Τζούλια Αλεξανδράτου: Η Τζένιφερ Νικόλ Λι στην αμμουδιά ΦΟΡΤΩΣΕ ένα μπουκάλι σαμπάνια κ είναι έτοιμη να σε ξεφορτώσει

Αχ και να ήξερε που πηγαίνει το μυαλό του Νεοέλληνα όταν βλέπει ένα μπουκάλι σαμπάνια να βρίσκεται πλάι σε μία τόσο καuτή και τούμπανη παρουσία όπως η Τζένιφερ Νικόλ Λι.

Όχι, δεν πηγαίνει σε γοβάκια και διάφορα άλλα. Προφανώς και πηγαίνει στη Τζούλια Αλεξανδράτου.

Διαφήμιση

Η Jennifer Nicole Lee είναι Αμερικανίδα μοντέλο γυμναστικής και συγγραφέας. Είναι γνωστή για το ότι έχασε 70 κιλά και ξεκίνησε μια καριέρα ως γκουρού γυμναστικής αφού απέκτησε δύο παιδιά.

Η γνωστή γυμνάστρια από τις παραλίες του Μαϊάμι όπου περνάει όλο το χρόνο σχεδόν, έκανε μια φωτογράφηση στην αμμουδιά ξαπλωμένη, φορώντας ένα από τα επίσης γνωστά μικροσκοπικά μπικίνι της, που αναδεικνύουν τα σφριγηλά της οπίσθια και τα ζουμερά της στήθη.

Πότε στο χέρι της και πότε χωμένο στην άμμο, ένα μπουκάλι σαμπάνια που μας προκαλεί μεγάλο brain damage αντάμα με την Τζένιφερ Νικόλ Λι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Για τα θηρία: Η Σοφία Βεργκάρα με λεοπάρ μαγιό στα πατώματα. Το μπικίνι που μας διέλυσε

Και η Νίνα Άγκνταλ χτενίζεται: Μένει τόπλες, πιέζει το στήθος της και βρέχεται παντού