in

Κωνσταντίνα Γιάννη: Η Ελληνίδα DJ που μιξάρει με μαγιό και χωρίς θα σου ανεβάσει την πίεση. Δες φωτογραφίες


Η Κωνσταντίνα Γιάννη τα τελευταία χρόνια είναι αγαπημένη DJ πολλών παραλιακών Club στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να κάνει και αρκετά Guest σε άλλες περιοχές, κυρίως της Καραϊβικής!

Πρόκειται για μία ελληνικής καταγωγής κοπέλα με εντυπωσιακά προσόντα, που δημιουργεί πολύ κέφι τόσο με την παρουσία και την εμφάνισή της όσο και με τους ήχους που βγάζει από τα decks!

Στο instagram επίσης έχει ένα εντυπωσιακό προφίλ με αρκετές χιλιάδες followers, ενώ διαθέτει και το δικό της προσωπικό website!

Διαφήμιση

Η Κωνσταντίνα Γιάννη αρέσκεται να παίζει χορευτική μουσική και ίδια τα δίνει όλα στο χορό! Αρκετά συχνά επισκέπτεται και την Ελλάδα τόσο για διακοπές όσο και για να παίξει μουσική!

Η κοπέλα είναι χάρμα ιδέστε και οι φωτογραφίες της με μαγιό αλλά και ψηλά τακούνια είναι αυτό θα σου ανεβάσει την πίεση αλλά θα σου φτιάξει και τη μέρα!

Κωνσταντίνα Γιάννη ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν. Κερδίζει επάξια μία θέση στα διάσημα koolgirls και στην καρδιά σου!

Βλέπεις τις φωτογραφίες της και το μόνο που θέλεις είναι να πας να τη δεις ζωντανά, εεεε… να την ακούσεις

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βασίλης Μπισμπίκης: ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΚΑΡΓΑ. Έτσι ευχήθηκε στη Δέσποινα Βανδή για τη γιορτή της. Φωτογραφία και λεζάντα

Το ΣΗΚΩΝΕΙ το ΚΑΤΑΡΤΙ. Η Ντέμι Μουρ στα 60 σουλατσάρει στα ελληνικά νησιά με φούξια μαγιό και ΠPOΚΑΛΕΙ. Δες φωτογραφίες