in

Αλίσα Μπορν: Ξεχειλώνει το φανελάκι, το σηκώνει και σου μοστράρει τα «εξαγόμενα» οπίσθια με ανύπαρκτο στpιvγκάκι

Πριν μερικά χρόνια ο Ματ Ντέιμον πρωταγωνίστησε στην ταινία Bourne και λίγα χρόνια αργότερα ήρθε το Bourne Legacy με τον Ζερεμί Ρενέ.
Η αλήθεια είναι όμως ότι η καταλληλότερη κληρονομιά του Μπουρν είναι η Αλίσα Μπορν που δείχνει μάχιμη και είναι διαθέσιμη για όποιον ψάχνει ένα κορίτσι για σπίτι.

Α, έχει και δική της προίκα και δεν φοβάται να στην δείξει!

Η Αλίσα είναι πολυτάλαντο κορίτσι μιας και εκτός από μοντέλο, είναι και ηθοποιός και σκηνοθέτης, νέα στον χώρο, με πρώτο της εγχείρημα το The Other Woman με την Κάμερον Ντίαζ και την Κέιτ Άπτον.

Διαφήμιση

Μπορεί η ταινία να ήταν μάπα, αλλά η Αλίσα δεν είναι καθόλου μάπα. Σε μια πολύ σέξι φωτογράφηση μένει με το ροζ στpιvγκ και ένα φανελάκι και έχει διάθεση να εξάγει πράγματα.

Γι΄αυτό το τραβάει και το ξεχειλώνει, ενώ στη συνέχεια σηκώνεται στις μύτες για να πιάσει από το ράφι ένα κατσαρολάκι, αλλά έχει πετάξει το στpινγκ της!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Φωτογραφία από το συρτάρι χωρίς καθόλου μακιγιάζ – Έτσι είναι στην πραγματικότητα

Φωτογραφία: Της «έπεσε βαριά» η Wall Street κι έγινε πopνοστάρ! Πέφταν οι μετοχές και είπε να σηκώσει κάτι άλλο η Veronica Vain