in ,

GNTM: Ρασέλ έχω δεχθεί Bullying. Καρεμπέ με ανέβαζαν Καρεμπέ με κατέβαζαν. Όμως…

Η φαρμακογλωσσα του gntm Θεοδώρα Ρασέλ μίλησες το καλοκαίρι not του open TV και Αναφέρθηκε στο ρατσισμό που είχε βιώσει σε μικρότερη ηλικία εξαιτίας του χρώματος της.

Στο σχολείο είχα νιώσει bullying αφού με ανέβαζαν και με κατέβαζαν Καρεμπέ εξαιτίας χρώματος μου.

Η μητέρα μου όμως μου έλεγε το εξής. Εδώ στην Ελλάδα τα παιδάκια έχουν συνηθίσει να βλέπουν στο σχολείο τα περισσότερα άλλα παιδάκια να είναι διαφορετικού χρώματος και αυτό δεν πρέπει να μας ενοχλεί.

Διαφήμιση

Αν όλο αυτό της βγήκε στις δολοφονικές ατάκες που είχε απέναντι στους συμπαίκτες του gntm δεν ξέρουμε πάντως η Ράσελ δήλωσε ότι θα ξανά έμπαινε στο gntm απλά θα πρόσεχε να μην λέει ορισμένες ατάκες. Μία από αυτές που μετάνιωσε ήταν όταν απευθύνθηκε σε κάποιον που αποκάλεσε σκρόφα.

Για το μέλλον της στην τηλεόραση η οποία είναι ένας χώρος που της αρέσει δήλωσε ότι έχει δεχθεί μία πρόταση για εκπομπή που θα στηθεί και θα είναι καθημερινή ενώ και στο τραγούδι θα βγει ένα νέο δικό της singl το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού.

Τη Ράσελ συμπλήρωσε ότι είναι μεγάλη απώλεια η απουσία της Βίκυς Καγιά από το gntm αφού οι ατάκες της δεν υπήρχαν.

Δεν παρέλειψε επίσης να σχολιάσει την Παρασκευή κερασιώτη συμπαίκτρια της στο gntm η οποία δουλεύει σε κρεπερί στη Μύκονο. Της βγάζω το καπέλο και καλά έκανε.

Μίλησα μαζί της γιατί της ήταν λίγο δύσκολο όσο αυτό. Αυτή η κατέβηκε και να δουλέψει και ξαφνικά όλες οι τηλεοράσεις και τα site λέγανε για αυτήν. Υπάρχουν πολλοί περισσότερο γνωστοί και διάσημοι από την Παρασκευή οι οποίοι ενώ δεν έχουν σε εισαγωγικά να φάνε δεν πάνε να δουλέψουν Τι να κάνουμε κάτι άλλο για το φαίνεσθαι

Και κάπου εδώ βγάζουμε το καπέλο στη Ράσελ η οποία και λόγο έχει και γνώμη εκφράζει και καλά τα λέει και από πολλές και πολλούς σε πάνελς αξίζει τη θέση περισσότερο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Πατατούμπα με τα χέρια. Δες την να τρώει τηγανητές πατάτες με τα χέρια. Video

εκτελεσαν ραπερ

Σοκαριστικό Video: Εκτέλεσαν ράπερ την ώρα που έκανε live στο instagram. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ