in

Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα

Το τζιν παντελόνι είναι ένα κλασικό κομμάτι της κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, όποιο στιλ και αν είναι αυτό. Το πιο σημαντικό, όμως, στοιχείο των denim είναι φυσικά η γραμμή και το fitting του.

Όταν μπαίνει η άνοιξη και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, το denim γίνεται κάτι σαν second skin για τις περισσότερες από εμάς, καθώς είναι το μοναδικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που ταιριάζει με τα πάντα. Το τζιν πάει με όλα τα χρώματα και είναι ένας τύπου «λευκός καμβάς», πάνω στον οποίο μπορούμε να χτίσουμε τα πιο εντυπωσιακά looks.

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως φόρεσε το denim παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα: το τζιν καμπάνα. Η καμπάνα έχει ένα από τα πλέον θηλυκά fits και κυριάρχησε τα 70s, έχοντας κάνει μεγάλο comeback. Το συνδύασε με ένα cropped πουκάμισο και μια χιαστί τσάντα, στο χρώμα της μέντας. Το συγκεκριμένο σύνολο είναι σε απόλυτα ανοιξιάτικη διάθεση και μαζί με ένα blazer μπορεί να γίνει το νέο σου go to look για βόλτες.

Διαφήμιση

Είναι γνωστό ότι η καμπάνα διαθέτει μία γραμμή που κολακεύει κάθε σιλουέτα και δίνει ένα retro ύφος στα σύνολα μας. Είναι ιδιαίτερα feminine επιλογή, κατάλληλη και για μια βραδινή εμφάνιση. Ειδικά το blue jean είναι το αγαπημένο των French girls, οι οποίες φημίζονται για την διαχρονική τους αισθητική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το χούφτωμα του αιώνα. Η φωτογραφία που ξέφυγε στο Instagram και έγινε Viral

Μακιγιάζ: Οι 3 πιο ευκολοφόρετες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη 2022