in

Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Μπατσάκια στα…Νέες αποκαλύψεις για την πρώτη νύχτα του γάμου τους

Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός».

Η συνάντησή της Αλίκης Βουγιουκλάκη το 1959 στα κινηματογραφικά πλατό της ταινίας «Αστέρω» με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ αποτέλεσε απαρχή της ιστορίας του διασημότερου ζευγαριού στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου. Στις 18 Ιανουαρίου 1965 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν ένα παιδί, τον Γιάννη.

Ζήλειες, εκρήξεις και έρωτας χαρακτήριζε το κινηματογραφικό ζευγάρι που μεσουράνησε στις δεκαετίες του 60 και του 70. Στο αφιέρωμα του Πάνου Ζόγκα στο Down Town αποκαλύφθησαν άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής του διάσημου ζευγαριού.

Διαφήμιση

«Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ. Ήταν 10 το πρωί και εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2 το μεσημέρι. “Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;” του είπα και μου απάντησε: “Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι”. Και αυτό ακριβώς θεωρούσε ότι ήταν. Ο σύζυγος της βασίλισσας», θυμάται για το ζευγάρι η Κική Σεγδίτσα.

Η αδυναμία του να δεχθεί τις επαγγελματικές επιτυχίες και την αναγνωρισιμότητα της συζύγου του τον οδηγούσε συχνά σε ακραίες αντιδράσεις. «Η Αλίκη όπως, μου είπε η ίδια, την πρώτη νύχτα του γάμου έφαγε ένα μπατσάκι. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός», είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της συνέντευξη του 2006 η Καίτη Λαμπροπούλου, ενώ ο Τάκης Βουγιουκλάκης υπερθεματίζει:

«Την έσυρε. Ακριβώς αυτή είναι η σωστή φράση. Εγώ βέβαια δεν πήρα χαμπάρι γιατί θα αντιδρούσα. Το έμαθα μετά από την ίδια, την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε μια πίκρα. Ήταν η πρώτη νύχτα γάμου. Οι συγκρούσεις επισκίασαν την καριέρα του. Εκείνο που τον επηρέαζε ήταν η πρωτιά της Αλίκης. Κάτι που δεν φαίνεται να ξεπέρασε ποτέ», τονίζοντας πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ «την αγαπούσε αλλά ήταν αδύναμος να παλέψει τους δαίμονές του».

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ποια Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ποιο Survivor Ελλάδας ποιο μαγιό; Έχεις δει την Τζόρνταν Κάρβερ πως κυκλοφορεί;

Έχουν προβλήματα και τα ΤΟΥΜΠΑΝΑ: Η Λίντσεϊ Πέλας εξηγεί τα προβλήματα του μεγάλου στήθους