in , ,

Alexa Demie: H νέα μούσα της Balenciaga

Γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά Euphoria, η Demia γίνεται το νέο it girl.

Η σταρ Alexa Demie, η οποία υποδύεται τη Maddy Perez στη σειρά Euphoria, είναι το νέο αγαπημένο It girl της μόδας. H Demie δημιούργησε τρεις εμφανίσεις, σε συνεργασία με την Balenciaga, για να γιορτάσει το ντεμπούτο της δεύτερης σεζόν του Euphoria. Η μία από τις εμφανίσεις ήταν μια υπέροχη μαύρη, στράπλες τουαλέτα με παγιέτες, που φόρεσε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν και οι άλλες δύο αποκαλύφθηκαν αργότερα από τον οίκο μόδας.

Η Demie είπε ότι “το κόκκινο για μένα συμβολίζει τη δύναμη. Αλλά δείχνω επίσης ωραία με κόκκινα χείλη, οπότε όλα λειτούργησαν σωστά”. Η ηθοποιός του Euphoria περιέγραψε επίσης το φόρεμα της πρεμιέρας, λέγοντας ότι ήταν “πραγματικά κλασικό. Διαχρονικό, κομψό, με άρωμα παλιού Χόλυγουντ. Ήθελα να μοιάζω και να νιώθω σαν σταρ του κινηματογράφου της δεκαετίας του 1940 και του 1950”. Τα μαλλιά της Demie εμπνεύστηκαν από μια από τις αγαπημένες της Μεξικανές ηθοποιούς, τη María Félix.

Διαφήμιση

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης ότι συνεργάστηκε ακόμη πιο στενά με τα τμήματα ενδυματολογίας, μαλλιών και μακιγιάζ για τη δεύτερη σεζόν του Euphoria. “Αυτή τη σεζόν, το να παίξω τη Maddy ήταν πολύ διαφορετικό για μένα από την πρώτη σεζόν. Ήμουν πραγματικά αφοσιωμένη στο να βρω τα κατάλληλα κοστούμια και το μακιγιάζ, γιατί πιστεύω ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην αίσθηση του χαρακτήρα. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να το κάνω αυτό.”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Ξυλά: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Νίκος μαστοράκης

Νίκος Μαστοράκης: Βιασμοί με κάθε λεπτομέρεια. Η τηλεόραση έδωσε αναλυτικές οδηγίες σε επίδοξους βιαστές