in

Δέσποινα Βανδή: Η παραμορφωμένη φωτογραφία από το Chart show που σόκαρε τους followers με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Δύο φωτογραφίες πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, αφού βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή του Alpha, Chart Show με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν με διαφορετικό φίλτρο από αυτό που χρησιμοποιεί η Δέσποινα Βανδή στο δικό της λογαριασμό και δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει ως δημόσια εικόνα της στο instagram!

Διαφήμιση

Η μία φωτογραφία έγινε viral στο Twitter και αρκετοί χρήστες παρατήρησαν και σχολίασαν την διαφορετική εικόνα της αγαπημένης τραγουδίστριας!

Η Δέσποινα Βανδή πριν από περίπου 15 χρόνια, κατά τη φωτογράφιση για το περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου, είχε γίνει viral, όταν κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες πριν και μετά το ρετούς.

Μάλιστα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, το πριν και το μετά δηλαδή, είχαν γίνει ολόκληρη καμπάνια στη Γαλλία όταν υπήρξε εκστρατεία για τον περιορισμό στη photoshop με αφορμή ένα νόμο που ψηφίστηκε.

Η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει για αυτό, σχολιάζοντας ότι η ίδια όταν γίνονται κάποια “μαζέματα” στις φωτογραφίες δεν ζητά να αφαιρούν όλες τις ρυτίδες, αφού προφανώς και δεν είναι πλέον 25 χρόνων!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Βίκυ Κάβουρα: ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Με μπραζίλιαν και ανυπέρβλητο μπούστο είναι σαφής για τις προθέσεις της

Ηλιέλαιο: Απίστευτη κερδοσκοπία, δες τα αποτελέσματα που έβγαλε η απογραφή. Μας φτάνει για…