in

Νατάσα Καλογρίδη: Οι τρεις φορές που κινδύνευσε η ζωή της και ο προστάτης πατέρας της

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η δημοφιλής ηθοποιός

Μια άκρως αποκαλυπτική και συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Κυρία Κλάιν», στο Θέατρο «ΑΡΓΩ».

H 58χρονη ηθοποιός, η οποία είναι ανήσυχο πνεύμα και ξεχωρίζει για το έντονο ταπεραμέντο της, μίλησε για την ψυχανάλυση που έκανε, το θάνατο του πάτερα της, ο οποίος της στοίχισε πολύ, αλλά και τις τρεις φορές που παραλίγο να φύγει από τη ζωή.

«Έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές, είναι πάντα δίπλα μου. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου, Αντώνης, και εγώ είμαστε ένα, μια γροθιά. Σε αυτό συνέβαλλε και ο θάνατος του πατέρα μου» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Διαφήμιση

«Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα, γιατί είχα πρόβλημα στην αρχή, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δε γινόταν, δε θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου, η οποία είναι κάτι μαγικό».

Ακόμη, εξομολογήθηκε πως αν και μέχρι το Δημοτικό ήταν ήσυχο κοριτσάκι, στην εφηβεία έγινε ζωηρή. Ο τρόπος που την μεγάλωνε η μητέρα της, οι αρχές και το ήθος της, όπως τόνισε η ίδια, την προστάτεψαν από τις «κακοτοπιές»: «Μεγάλωσα με μία μητέρα αυστηρή και απαιτητική, όμως με τις σωστές δόσεις. Έκανα και τις αλητείες μου κρυφά. Ήμουν άτακτη. Εκεί που ήμουν τέλος Δημοτικού κοριτσάκι, ξαφνικά… Το ήθος και οι αρχές για μένα είναι προστασία».

Τέλος, η Νατάσα Καλογρίδη εκμυστηρεύτηκε πως τρεις φορές έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο. Θεωρεί πως ο πατέρας της ήταν αυτός που την κράτησε στη ζωή: «Κινδύνευσα τρεις φορές να χάσω τη ζωή μου. Μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή. Ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά. Ο πατέρας μου. Πάντα νιώθω ότι είναι εδώ. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Η Όλγα Φαρμάκη γυμνή στη μπανιέρα «κοιτάζει» ψηλά και σου τα δείχνει: ΟΛΑ περήφανα σε μία φωτογραφία

Μας άρεσε περισσότερο: Η Κατερίνα Καινούργιου πριν το σοφά και τα φίλτρα. Εικόνες