in

Άκης Τσελέντης για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία: «Εδώ ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες μας κοιμίζουν κανονικά»

Άκης Τσελέντης: Πυρ και μανία που τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έδειξαν την διαδήλωση στη Γαλλία

Διαφήμιση

Ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης ξέσπασε για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία αναφορικά με την οικονομία και την πολιτική αλλά και για τις ειδήσεις που φιλτράρονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αφορμή στάθηκε η μεγαλειώδης κυβερνητική διαδήλωση στη Γαλλία.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Άκης Τσελέντης για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία: «Εδώ ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες μας κοιμίζουν κανονικά»

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

«Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει Χθες είχαμε μια γιγαντιαία κυβερνητική διαδήλωση στην Γαλλία κατά της ακρίβειας και τα Ελληνικά ΜΜΕ ούτε που το ανέδειξαν … άλλωστε η Γαλλία είναι πολύ μ(Μ)ακρ(ό)άν. Ίσως αυτή η είδηση έπρεπε να υποβιβαστεί για να μην βάζουμε ιδέες….
Αν σκόνταφτε όμως κάποια τηλεοπτική Αστέρας στο κόκκινο χαλί και φαινόταν λίγο παραπάνω το μπούστο της να δείτε τι δημοσιότητα θα έπαιρνε.

Τα νεα πρότυπα πλέον στην Ελλάδα των ξενόφερτων χαλαρών ηθών που μας επιβάλλουν, της διαφθοράς και της απόλυτης υποβάθμισης του ανθρώπου θα είναι η καθημερινότητα των ΜΜΕ.
Ανίτες να κοροϊδεύουν ολημερίς και οληνυκτίς ανθρώπους πιο «ελαφρούς» και ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες να προσφέρουν ένα χαμηλοτάτου επιπέδου δήθεν θέαμα μας κοιμίζουν κανονικά.

Η ανάρτηση του Άκη Τσελέντη

Κάτι που προβάλλεται έντονα και εμφατικά δεν θα αργήσει να αποκτήσει και το ανάλογο κοινό που θα αποδεχτεί και θα εναρμονιστεί με τη νέα αυτή συνήθεια της υπερβολής και των ακροτήτων. Και πολύ φοβάμαι ότι το Ελληνικό κοινό έχει εθιστεί στη trash TV με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όλες αυτές οι προκλήσεις αποσπούν το ανθρώπινο βλέμμα, δημιουργούν «υψηλές τηλεθεάσεις» γιατί αποτελούν πρόκληση.
Στην πρόκληση το ανθρώπινο βλέμμα, η ανθρώπινη περιέργεια δύσκολα αντιστέκεται. Και αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρώπου, γνωστό και από τη ρήση του Αριστοτέλους: «Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει» (Αριστοτέλης, Μεταφυσικά).
(**) Αναμένω τις επόμενες ημέρες κάποια εκπομπή με οικονομολόγους να μας εξηγούν πως η περιουσία της “influencer” Τούνη (όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ) έφθασε το 1 εκατ και μία άλλη ιατρική εκπομπή όπου να μας εξηγούν έγκριτοι ορθοπαιδικοί το λουμπάγκο του Μπισμπίκη που κατέκλυσε όλα τα ΜΜΕ την προηγούμενη εβδομάδα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Μεγάλη ανατροπή από τα βιβλία των νοσοκομείων: «Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα. Δεν υπάρχει τίποτα»

Τζούλια Αλεξανδράτου: Βόμβα από τον πατέρα της – Δεν είναι για ψίχουλα, αν της δώσει κάποιος 5 εκατομμύρια ευρώ…