in

Μάρκος Σεφερλής: Την έδωσε στεγνά. Η Έλενα Τσαβαλιά τα έκανε πάνω της. Έσταζε, έτρεχαν, λίμνη στη σκηνή

Όσοι από εσάς έχετε παρακολουθήσει τον Μάρκο Σεφερλή σε θεατρικές του παραστάσεις θα ξέρετε ότι σχεδόν σε κάθε μία, ο Μάρκος δίνει σόου μόνος του ως επί το πλείστον και πολλές φορές ξεφεύγει από το σενάριο με αποτέλεσμα πολλοί ηθοποιοί που συμμετέχουν στα έργα του να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη από τα γέλια.

Ανάμεσα σε αυτούς ανήκει και η Έλενα Τσαβαλιά που την έχουμε δει να ξεκαρδίζεται στη σκηνή και τον Μάρκο να της λέει «Αφού δεν τα λες, εγώ γιατί τα γράφω;».

Διαφήμιση

Εν ολίγοις του Μάρκου Σεφερλή του αρέσει να φτάνει τους ανθρώπους στον θίασο στα όρια τους από το γέλιο και όταν δει ότι τσιμπάνε το φτάνει ως το τέρμα.

Μόνο που αυτό πολλές φορές μπορεί να έχει και παρενέργειες στα κατώτερα στρώματα.

Όπως συνέβη δύο φορές και μάλιστα πάνω στη σκηνή με την Έλενα Τσαβαλιά και μια άλλη ηθοποιό.

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι η Έλενα Τσαβαλιά έχει κατουρηθεί στη σκηνή και η ίδια το έχει επιβεβαιώσει.

«Η Έλενα έχει κατουρηθεί στη σκηνή. Στον Ηλία του 16ου είχε κατουρηθεί μια ηθοποιός πριν, η Ευδοξία η Πετζάκη που με έβλεπε στο θέατρο και τρελαινόταν. Δύο φορές είχε κατουρηθεί κανονικά και λίμνη στη σκηνή.

Σε μια παράσταση στην Κόρινθο σε ένα θεατρικό που φαινόταν η σκηνή. Βγαίνει η Έλενα που έκανε την υπηρέτρια, δεν ήμασταν ζευγάρι τότε, απλώς συνάδελφοι. Και βλέπει όλο αυτό κάτω και αρχίζω να παίζω με αυτό και της φύγαν και της Έλενας.»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Στέφανος Κορκολής: Έχασα την μπάλα. Με ενημέρωσαν για τον όγκο και επειγόντως με έβαλαν στο χειρουργείο

«Έτρωγα 3 πράγματα κάθε πρωί»: Το πρωινό της Ιωάννας Τούνη, έτσι έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης σε 4 μήνες με γυμναστική