in

Άδωνις Γεωργιάδης: Για αυτό κόλλησε κορωνοϊό; Πότε έκανε το εμβόλιο;

αδωνις γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και από το οποίο φαίνεται ότι έκανε την πρώτη δόση το Δεκέμβρη 29-12-2020 και τη δεύτερη δόση 19 Ιανουαρίου 2021 έχουν περάσει δηλαδή έξι μήνες από τη δεύτερη δόση.

Είναι κάτι για το οποίο γίνονται ακόμα έρευνες για το πόσο δηλαδή μπορεί ένα εμβόλιο να μας προστατεύει.

Διαφήμιση

Για 6 μήνες είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχουμε προστασία με το εμβόλιο η οποία δεν αφορά αποκλειστικά την μή νόσηση αλλά την ηπιότερη νόσηση. Τα συμπτώματα θα είναι ηπιότερα το ιικό φορτίο σαφώς μικρότερο και οι πιθανότητες για νοσηλεία είναι πολύ μικρές ενώ για διασωλήνωση ΜΕΘ ή θάνατο είναι σχεδόν απίθανες για άτομα χωρίς επιβαρυμένο ιστορικό και μάλιστα στην ηλιακή ομάδα που ανήκει ο υπουργός ανάπτυξης ο οποίος είναι 49 ετών.

Τα εμβόλια προστατεύουν τη ζωή αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος και να κάνει το εμβόλιο. Δεν έχει σημασία να κολλήσεις σημασία έχει να μη χάσεις της ζωής σου ή να σου μείνει εξαιτίας του μεγάλου ιικού φορτίου και την επιβάρυνση του οργανισμού μόνιμα κάποιο κουσούρι όπως λέμε.

Για τον ίδιο λόγο πρέπει να γίνει το εμβόλιο και στις μικρότερες ηλικίες. Τα παιδιά μπορεί να μην κινδυνεύουν με θάνατο η βαρειά συμπτώματα όμως έχουν καταγραφεί περιπτώσεις όπου έχουν μείνει βλάβες σε συκώτι πνεύμονες και νεφρά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Καύσωνας στην Ελλάδα: Καμίνι η χώρα στους 44 βαθμούς. Δεν έχει σχέση με τον καύσωνα του 87

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι: Ποιος Λιάγκας και ποιος Ηλιόπουλος; Νέος έρωτας στη ζωή της