Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τρίτη, Ιούν 17, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > extras > Τρώγεται με… τις τρίχες της – Τι είναι η δερματιλομανία από την οποία πάσχει αυτή η γυναίκα
extras

Τρώγεται με… τις τρίχες της – Τι είναι η δερματιλομανία από την οποία πάσχει αυτή η γυναίκα

Αλεξάνδρα Ευσταθίου
Last updated: 5 Ιανουαρίου, 2023 10:51 μμ
Αλεξάνδρα Ευσταθίου
Published 5 Ιανουαρίου, 2023
Share
SHARE

Εμμονή με τις τρίχες έχει μία γυναίκα στις ΗΠΑ. Το μόνο πράγμα που την ηρεμεί και την κάνει να νιώθει καλύτερα είναι να τραβάει συνέχεια τρίχες απο το σώμα της μέχρι να ματώσει!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 27χρονη Σάρλοτ Στάρλινγκ είχε και σαν έφηβη μία μικρή εμμονή με τις τρίχες της. Αρχικά ασχολούνταν με τις τρίχες των φρυδιών της γιατί ήθελε να είναι όμορφη. Όσο περνούσε ο καιρός όλο και περισσότερο ασχολούνταν με τα φρύδια της: «Αρχικά προσπαθούσα να κάνω τέλειο σχήμα στα φρύδια μου. Ξόδεψα ατελείωτες μέρες και ώρες για τον συγκεκριμένο σκοπό».

Η Σάρλοτ έγινε μητέρα μόλις 16 χρονών. Όταν η κορούλα της πήγε για πρώτη φορά σχολείο και αυτή έπιασε την πρώτη της δουλειά, ένιωσε τα «βάρη» της καθημερινότητας και αγχώθηκε. Μία ημέρα ενώ καθόταν σπίτι μόνη της και η κόρη της ήταν σχολείο, πήρε το τσιμπιδάκι και άρχισε να βγάζει τα φρύδια της. Χωρίς να το καταλάβει άργησε 6 ώρες να πάει να πάρει την κόρη της απο το σχολείο!

Την επόμενη μέρα και κάθε μέρα το έκανε. Κάποια στιγμή δεν έμειναν καθόλου τρίχες στα φρύδια της και άρχισε να τραβάει τις τρίχες απο τα δάχτυλα της μέχρι που μάτωσαν «Προσπαθούσα ώρες να βγάλω μία μικρή τρίχα και παρόλο που μάτωνα, μόλις τα κατάφερνα ένιωθα ανακούφιση». Το άγχος και η μανία να μαδάει τις τρίχες την έπιανε μόνο όταν βρισκόταν μόνη της.

Κάποια στιγμή άρχισε να το κάνει και ενώ βρισκόταν ο αρραβωνιαστικός και η κόρη της στο σπίτι. Καθόταν ατελείωτες ώρες στο μπάνιο και όταν ο αρραβωνιαστικός της άρχισε να παρατηρεί τα φρύδια της και να καταλαβαίνει τι συμβαίνει, η Σάρλοτ στράφηκε σε άλλα μέρη του σώματος της. Τραβούσε τις τρίχες απο το στήθος της μέχρι να γεμίσει αίματα, το ίδιο συνέβαινε και με τα πόδια της και την κοιλιά της. Δεν εμφανιζόταν γυμνή μπροστά στον σύντροφο της και όταν έμενε σπίτι μόνη της, την έπιανε τόσο πολύ η μανία που μάτωνε τα καλύμματα και τα σεντόνια, σύμφωνα με δηλώσεις της στην Daily Mail και πρόσθεσε: «Έπλενα τα ρούχα μου και τα σεντόνια πριν έρθει σπίτι η οικογένεια μου έτσι ώστε να μην υποψιαστούν κάτι».

Κάποια στιγμή η πεθερά της κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και η Σάρλοτ αναγκάστηκε να πει την αλήθεια. Έπειτα το αποκάλυψε και στον άνδρα της και την παρότρυνε να επισκεφθεί κάποιο ψυχολόγο ο οποίος διέγνωσε ότι πάσχει απο δερματιλομανία, μία ψυχολογική ασθένεια που ψυχαναγκάζει τον άνθρωπο που νοσεί να πειράζει συνεχώς το δέρμα του με οποιονδήποτε τρόπο.

Παρόλο που πήγε σε ψυχολόγο και ο άνδρας της πέταξε όλα τα τσιμπιδάκια που βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι, η Σάρλοτ βρήκε και άλλους τρόπους να μαδάει τις τρίχες της. Έψαχνε για διάφορα αντικείμενα στο σπίτι που μπορεί να την βοηθούσαν: «χρησιμοποιούσα την ξύστρα που είχε η κόρη μου για τα μολύβια της, μαχαίρια και γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να με βοηθήσει».

Έπειτα ο αρραβωνιαστικός της το ανακάλυψε και έκρυψε τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε. Η απεγνωσμένη Σάρλοτ δεν σταμάτησε όμως! Διέρρηξε την αποθήκη που είχε στο σπίτι του ο αρραβωνιαστικός της και έκλεψε μία πένσα. Το αποκορύφωμα ήταν, όταν μεγάλωσε τα νύχια της έτσι ώστε με αυτά, να μπορεί να βγάζει τις τρίχες της: «Μετέτρεψα τον εαυτό μου σε ένα ζευγάρι ανθρώπινα τσιμπιδάκια». Τα τραύματα που δημιουργούνταν μολύνονταν και η Σάρλοτ αρνιόταν να πάει στο γιατρό γιατί έλεγε ότι ασχολούνταν με αυτά και όχι με τις τρίχες.

Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι έχει πρόβλημα και αποφάσισε να πιάσει δουλειά για να μην ασχολείται με τις τρίχες της. Σήμερα πολεμάει ακόμα την εμμονή της και τα καταφέρνει. Ντύνεται με μακριά ρούχα για να μην βλέπει ο δέρμα της και κοιμάται ντυμένη για να αποφύγει τον πειρασμό. Είναι αισιόδοξη, παρακολουθείται απο ψυχολόγο και με την αγάπη των οικείων της θα τα καταφέρει…

Follow Koolnews.gr στο Google News

TAGGED:δερματιλομανία
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΑλεξάνδρα Ευσταθίου
Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο alexandra@koolnews.gr
Weather
25°C
Athens
clear sky
26° _ 24°
40%
5 km/h
Τρ
32 °C
Τε
32 °C
Πε
33 °C
Πα
34 °C
Σα
30 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Η Ίνα Ινάκι επιστρέφει δυναμικά: «Old but gold» γράφει στο Instagram με αποκαλυπτική φωτογραφία

Νάσος Μπετούγιας
3 Min Read

Ο Νετανιάχου καλεί τους Ιρανούς να εγκαταλείψουν την Τεχεράνη – ένταση και ανταλλαγές επιθέσεων

Kool Team
2 Min Read

Το συγκινητικό μήνυμα της Ελένης Πετρουλάκη στα 54: «Δεν είμαστε αντίπαλες, είμαστε σύμμαχοι»

Kool Team
3 Min Read

Φρίκη στη Βραζιλία: αγοράκι 2 ετών πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη μητέρα του με το όπλο του πατέρα του

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

lifenewsShowbizΓυναίκα

Μαλλιά 2020: Λάδι για υγιή μαλλιά

1 Min Read
MedianewsΓυναίκαΥγεία

Παιδί: Τραγικό ο γιος της πέθανε από γρίπη!

1 Min Read
extras

Όταν πανηγύρισαν οι… άπιστοι – Η ημέρα που αποποινικοποιήθηκε η μοιχεία στην Ελλάδα

3 Min Read
extras

5 χρώματα νυχιών που έρχονται «με φόρα» αυτή την άνοιξη

1 Min Read
koolgirlssexyΓυναίκα

Christina Hendricks: Εντυπωσιακή με δαντελένια μαύρα εσώρουχα, σε mirror selfie

1 Min Read
Γυναίκα

Eιρήνη Παπαδοπούλου: Σικάτη στις… Σεϋχέλλες, μαγνήτισε τα βλέμματα

2 Min Read
DIYkoolgirlsLifestyleΓυναίκα

Kendall Jenner: Η αγαπημένη της μάσκα με αβοκάντο

1 Min Read
ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα 4 red flags που δείχνουν οτι μια σχέση οδεύει προς το τέλος της

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?