Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Ιούν 16, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > news > Showbiz > Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το ατύχημα στην πασαρέλα και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά
Showbiz

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το ατύχημα στην πασαρέλα και η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 10 Μαΐου, 2022 1:30 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published 10 Μαΐου, 2022
Share
SHARE

Μία ειλικρινής συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου!

Το επιτυχημένο μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στο GNTM, από το οποίο του χρόνου -σύμφωνα με πληροφορίες- θα απουσιάζει, τη Βίκυ Καγιά, τις δύσκολες στιγμές στο επάγγελμά της, ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη!

«Δεν ήμουν το κορίτσι που έβλεπε στην τηλεόραση μόντελινγκ και έλεγε ότι αυτό θέλω να κάνω. Είχε μία μαγεία αυτό τότε, σαν μικρό κορίτσι που το έβλεπα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με φανταζόμουν να είμαι σε μία τέτοια κατάσταση. Αυτό ήρθε λίγο πιο μετά. Με βρήκανε έξω από το σχολείο, ήμουν μαθήτρια, μου δώσανε μία κάρτα, μου είπαν “έλα από το γραφείο να ξεκινήσεις, πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις μοντέλο”. Δίστασα τότε» δήλωσε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το πώς εντάχθηκε στο χώρο του μόντελινγκ.

Και συνέχισε: «Με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ γνωριστήκαμε σε ένα κάστινγκ, εκείνη τη στιγμή δοκίμαζα κάποιο ρούχο. Είχαμε μία πολύ ωραία συνομιλία. Του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα, μου έλεγε ότι έχει έρθει στη χώρα μας και την αγαπάει πολύ.

Ακόμη, αποκάλυψε ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει την ώρα που έκανε πασαρέλα: «Να σπάσει το τακούνι, να μην μπορώ να βάλω το πόδι μου μέσα και να πρέπει να περπατήσω έτσι, με μακρύ φόρεμα, το οποίο μπλεκόταν».

Εν συνεχεία, ξεκαθάρισε πως στον επαγγελματικό της χώρο δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Παρόλα αυτά, της έχει ζητηθεί να βγάλει τα ρούχα της, ενώ δεν το απαιτούσαν οι ανάγκες της φωτογράφισης. «Δεν έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Απλά έχω νιώσει άβολα σε κάστινγκ. Κάποιοι φωτογράφοι θεωρούσαν πολύ λογικό να μας ζητήσουν να κάνουμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν χρειαζόταν να κάνουμε. Ξαφνικά, την ώρα που γίνεται η φωτογράφιση, να πρέπει να βγάλεις τα ρούχα σου, αλλά χωρίς να υπάρχει λόγος».

Αναφορικά με την εμπειρία της στο GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υπογράμμισε: «Είπα το ναι στο GNTM γιατί δεν το σκέφτηκα σαν ριάλιτι μόδας, σκεφτόμουν ότι είναι εξέλιξη της καριέρας μου. Ήμουν αρκετά ρεαλιστική στο show, δεν είχα τις έντονες αντιδράσεις που ίσως ήθελαν να δουν ή είχαν δει στο παρελθόν.

Δεν με άγχωσε η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά. Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ολική επαναφορά, πέρα από το ότι θα είναι μόνο γυναίκες και πως θα είναι η Βίκυ και ο Γιώργος δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Σίγουρα το κανάλι είναι αυτό που παίρνει την τελική απόφαση σε οτιδήποτε. Αυτό τουλάχιστον το έχω καταλάβει κι ας έχω κάνει μόνο μία σεζόν. Κι εγώ, αν είχα πάρα πολλά χρόνια στο χώρο, θα μπορούσα να έχω μία άποψη παραπάνω. Αν είσαι μόνο μία σεζόν κάπου, δεν θεωρώ ότι ο λόγος σου μετράει το ίδιο».

Ακόμη, γνωστοποίησε αν σχεδιάζει να βρίσκεται σε κάποια εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν: «Θέλω να είμαι σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό Project. Έχω κάνει κάποιες κουβέντες, έχω ακούσει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα»

Τέλος, για την προσωπική της ζωή, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως βιώνει τη τρέλα του έρωτα: «Με βρίσκετε πολύ καλά, είμαι ερωτευμένη».

Follow Koolnews.gr στο Google News

TAGGED:GNTMΒίκυ ΚαγιάΙσμήνη Παπαβλασοπούλου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
28°C
Athens
clear sky
29° _ 27°
42%
3 km/h
Δε
30 °C
Τρ
32 °C
Τε
33 °C
Πε
33 °C
Πα
34 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Τραγωδία στη Ρόδο: 3χρονη έχασε τη ζωή της σε πισίνα καταστήματος – συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Kool Team
3 Min Read

Ο πόλεμος που όλοι φοβούνταν: Τι κρύβεται πίσω από την σύγκρουση Ιράν–Ισραήλ

Kool Team
32 Min Read

Έτσι έγινε η τραγωδία με τον πνιγμό της 3χρονης στη Ρόδο

Kool Team
3 Min Read

Πότε και πώς αφαιρούνται όργανα από έναν δότη που έχει υποστεί εγκεφαλικό θάνατο

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: Πόσταρε το τηλέφωνό της και σε περιμένει… Ξανά χάος στα social media

1 Min Read
Showbiz

Όλγα Φαρμάκη: Δες πως ανακοίνωσε οτι θα γίνει μάνα

1 Min Read
φαιη σκορδα
newsShowbiz

Φαίη Σκορδά: Συγκατοίκηση με το σύντροφό της. Την έδωσε στεγνά ο Βαγγέλης Περρής. Πότε ο γάμος

1 Min Read
Όλα τα άρθρα για την Rita Ora
Showbiz

Ρίτα Όρα: Βούτηξε την Έλι Γκούλντινγκ και αντάλλαξαν υγρά – Η Φωτογραφία που σόκαρε την εβδομάδα μόδας

1 Min Read
Showbiz

Χριστίνα Κολέτσα: Της ξέφυγε και έδειξε… Ανεβασε καταλάθος φωτογραφία

1 Min Read
ελενη μενεγακη στο Mega
newsShowbiz

Ελένη Μενεγάκη Mega: Δείτε το τρέιλερ. Σε ποιά ζώνη έκλεισε τελικά;

1 Min Read
Showbiz

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα MAD Music Awards

1 Min Read
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου για Θανάση Πάτρα: Εμένα βρήκε; Ας πήγαινε απέναντι από τη Ναταλία

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?