in

Φαίη Σκορδά: Γενέθλια για την παρουσιάστρια και έκπληξη στο πρωινό. Πόσα έκλεισε; Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας;

Ευτυχισμένες στιγμές βίωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 με τους συνεργάτες της

Γενέθλια έχει σήμερα, Τετάρτη 9/2, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της τής ετοίμασαν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

To πλατό του «Πρωινού» γέμισε με πολύχρωμα μπαλόνια, κάθε λογής γλυκά και λουλούδια, ενώ πολλοί φίλοι της τής έστειλαν ανθοδέσμες.

Φυσικά, οι Γιώργος Λιάγκας, Βασίλης Περρής, Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη, Πέτρος Συρίγος και η ειδήμων της αστρολογίας Λίτσα Πατέρα της τραγούδησαν το χαρακτηριστικό κομμάτι γενεθλίων, με την εορτάζουσα να σβήνει το κεράκι που βρισκόταν πάνω στην εντυπωσιακή τούρτα.

Διαφήμιση

Λαμπερή και χαμογελαστή, η δημοφιλής παρουσιάστρια του ANT1 γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της μαζί με τους αγαπημένους της συνεργάτες. Για αυτή την ιδιαίτερη μέρα, επέλεξε ένα ροζ, μίνι φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα ψηλά πόδια της.

Ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκε τόσο ζωντανά αλλά και off the record στη Φαίη Σκορδά να είναι πάντα δυνατή και υγιής και να βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και να καμαρώνουν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δημήτρης Ξανθόπουλος: Πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» – Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

Ελένη Μενεγάκη: Πως να συνδυάσετε το λευκό ζιβάγκο