in

To Photoshop έκανε πάλι το θαύμα του – Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγινε ξανά… 19 – Δες τη φωτογραφία


Ο φωτογράφος Μάριο Τεστίνο αποκάλυψε μερικές φωτογραφίες από την νέα του δουλειά με γενικό τίτλο Towel Series, στις οποίες διάσημοι καλλιτέχνες όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Ζιζέλ ποζάρουν μπροστά στον φακό του φορώντας μόνο μία… πετσέτα!

To αισθησιακό αυτό υλικό θα δημοσιευθεί στην 100ή έκδοση του περιοδικού V που θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Διαφήμιση

Στο Instagram ο Τεστίνο εξηγεί το πώς συνέλαβε την πρωτότυπη ιδέα: «Ήμουν μαζί με την Κέιτ Μος σε μία φωτογράφιση. Έπρεπε να πάει σε μία εκδήλωση μετά, έτσι άφησε το μακιγιάζ, έκανε ένα ντουζ και βγήκε από το μπάνιο μόνο με μία πετσέτα στο κεφάλι της. Και σκέφτηκα: Θεέ μου! Οι γυναίκες είναι πράγματι τόσο υπέροχες με την πετσέτα στο κεφάλι; Και αλήθεια: πόσοι άνθρωποι μπορούν να δουν την Κέιτ Μος να βγαίνει από το μπάνιο μόνο με μία πετσέτα; Ήταν εκείνη η στιγμή που για πρώτη φορά συνέλαβα την ιδέα για την σειρά φωτογραφιών που θα έκανα με τον τίτλο Towel Series».

Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά πάντως, είναι το πόσο διαφορετική είναι η Σπίαρς στην εν λόγω φωτογράφιση. Η τραγουδίστρια μοιάζει ξανά 19 χρονών και ακόμα και οι φανατικότεροι θαυμαστές της θα μπερδεύονταν και θα πίστευαν πως η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελεί σπάνια λήψη του παρελθόντος.

Μήπως το παράκαναν με το Photoshop;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η επιστήμη μίλησε: Οι γυναίκες φταίνε για την κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση των ανδρών!

Survivor Ελλάδας: Viral η συνομιλίες Ασημίνας με Χρήστο Δάντη – Μωρό μου βρωμάνε πολύ