in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξεπούλησε μέσω instagram τα ρούχα, φωτογραφίες στο onlyfans τώρα. ΠΑΡΕ ΜΑΤΙ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Επιχειρηματικό δαιμόνιο η Τζούλια Αλεξανδράτου και με πολλά προφίλ στο Instagram.

Διαφήμιση

Η πρώτη φορά που το γνωστό μοντέλο τάραξε τα διαδικτυακά νερά ήταν με την απόφασή της να… πουλήσει τα ρούχα της για ελάχιστα χρήματα προμοτάροντας τα στο Instagram.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που τότε χρησιμοποιούσε το επίθετό του συζύγου της και προτιμούσε να τη φωνάζουμε Ιουλία Καρποζήλου, χρησιμοποίησε την εφαρμογή «Depop» για Android και iOS και είχε στήσει το δικό της online μαγαζί όπου μπορούσε κανείς να αγοράσει κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, μεταξύ των οποίων γόβες, ζακέτες και μαγιό για μόλις 15 – 20 ευρώ!

Για να προμοτάρει μάλιστα το νέο της επιχειρηματικό βήμα, η όμορφη Τζούλια δημιούργησε και λογαριασμό στο Instagram, καλώντας τους θαυμαστές της να την ακολουθήσουν και να αγοράσουν τα second hand ρούχα της!

Λίγο αργότερα η Τζούλια Αλεξανδράτου χώρισε, άλλαξε προφίλ και έγινε Τζούλια Hunt όπου προμοτάρε τη συνδρομητική υπηρεσία με τις γuμvές φωτογραφίες της μέσω onlyfans!

Το instagram βέβαια έκοψε και έκλεισε το λογαριασμό της λόγω…τσόντας! Η Τζούλια Αλεξανδράτου όμως δε μασάει, έφτιαξε νέο προφίλ και με αγωνία περιμένουμε το νεο επιχειρηματικό της βήμα!

Δες Το νέο προφιλ της Τζουλιας Αλεξανδράτου στο Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Καλάβρια: Δες τη να το ΚΟΥΝΑΕΙ 2 μέτρα ΤΣΟΛΙΑΣ και ήρεμα έτσι! Και video και φωτογραφίες

Πηνελοπη αναστασοπουλου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Από τα 15 της φαινότανε… Φωτογραφία απο την εφηβική ηλικία που «τρέλανε» τα μυαλά των αγοριών