in

Ποιος Ρόκι Μπαλμπόα; Ποιος Σιλβέστερ Σταλόνε; Η Ρόκι Μπαρνς θα σε βγάλει νοκ άουτ με τις κινήσεις της στην παραλία



Ο Ρόκι Μπαλμπόα είναι ένας κινηματογραφικός ήρωας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Το Eye of The Tiger, ο Ιβάν Ντράγκο, η απώλεια του Απόλο Κριντ, η σκληρή προπόνηση, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και φυσικά οι ανεπανάληπτες μπουνιές του σημάδεψαν την παιδική και εφηβική ηλικία ανθρώπων.

Όμως αποδεικνύεται ότι οι μπουνιές του Ρόκι ή των πιο δυνατών πυγμάχων είναι χάδια μπροστά σε αυτό το χτύπημα στο στομάχι που αισθάνεται κανείς μπροστά σε μια καυτή παρουσία στην παραλία. Και είναι αρκετά αστείο ή καλύτερα μια τρομακτική σύμπτωση ότι σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Ρόκι Μπαρνς.

Διαφήμιση

Φαίνεται πως το έχει το όνομα.

Η Ρόκι είναι μία από τις πολλές γυμνάστριες του Μαϊάμι, ένα επάγγελμα που είναι πολύ της μόδας εκεί, ιδίως για γυναίκες με πληθωρικά προσόντα, και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την καθιερωμένη συνήθεια των συναδέλφων της.

Μια βόλτα στις παραλίες με μπραζίλιαν ή στρινγκ μαγιό και ασκήσεις γιόγκα που εστιάζουν στα δυνατά της οπίσθια. Με τέτοιο ρεπερτόριο σίγουρα θα σε βγάλει νοκ άουτ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κριστίν Τέιγκεν: ΔΩΡΑΚΙ – Τότε που… βομβάρδιζε το instagram με τα κάλλη της

Φωτογραφία: Η Ολίβια Τζόρνταν βάζει το στριvγκ και λικνίζει αισθησιακά το κορμί της