in

Κλόντια Σίφερ: Αυτή είναι η αισθησιακή φωτογραφία που απογείωσε την καριέρα της στα ουράνια

Η Κλόντια Μαρία Σίφερ είναι Γερμανίδα μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας. Στη δεκαετία του ’90 υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως και ταυτίστηκε με την Μπριζίτ Μπαρντό. Έχει φωτογραφηθεί για πάνω από 1.000 εξώφυλλα περιοδικών.

Ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες και τα εξώφυλλα υπάρχει μία, του 1989 που πραγματικά εκτόξευσε την καριέρα της

Η αισθησιακή διαφημιστική καμπάνια της διάσημης εταιρείας μόδας Guess, που παρουσίαζε το 1989, σε ασπρόμαυρο φόντο, την Κλαούντια Σίφερ, βοήθησε το μοντέλο στο να απογειώσει την καριέρα του.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια μέσα από την Guess πολλά μεγάλα ονόματα, όπως η Εύα Χερτζίκοβα και η Κέιτ Άπτον, ακολούθησαν τα βήματα της συναδέλφου τους.

Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία της Κλόντια Σίφερ στην Guess που, όταν το διάσημο μοντέλο αποσύρθηκε, η ίδια εταιρεία αναζήτησε την επόμενη πρωταγωνίστρια της μέσω ενός διαγωνισμού!

Δεν ήθελε πιστοποιητικά μοντέλου αλλά οποιαδήποτε κοπέλα από 16 ετών και πάνω μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή, προκειμένου να εισαχθεί στο διαγωνισμό της εταιρείας!

Βέβαια αν και ουδείς αναντικατάστατος, η Κλόντια Σίφερ ήταν μία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Εύα Λονγκόρια: SOS. Έβαλε μαγιό πήρε σωσίβιο και αναζητά έναν πνιγμένο για να σώσει

ΗΠΑ – Κούβα: Η αρχή του κακού και η διαδρομή έως την πτώση του τελευταίου ψυχροπολεμικού «τείχους»