in

Εβελίνα Νικόλιζα: Χώρισε μετά από 8 χρόνια σχέσης – «Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου»

«Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές» εξομολογείται η παρουσιάστρια για τον χωρισμό της από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, Εβελίνα Νικόλιζα και Κλεάνθης Κωνσταντινίδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, πράγμα που γνωστοποίησε η δημοφιλής youtuber και παρουσιάστρια μέσω ενός βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, την Τετάρτη 11/5.

Το τελευταίο διάστημα, η Εβελίνα Νικόλιζα είχε αποστασιοποιηθεί από τα social media, με αποτέλεσμα οι followers της να τη ρωτούν συνεχώς τι συμβαίνει με τη ζωή της. Σήμερα, λοιπόν, απάντησε στις ερωτήσεις τους, αποκαλύπτοντας τον χωρισμό της από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη.

Όπως τονίζει η ίδια στο παρακάτω βίντεο, δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Ο λόγος που αποφάσισαν να «τα σπάσουν» είναι πως η σχέση τους έγινε ρουτίνα.

Διαφήμιση

«Είναι ο λόγος που σας είχα πει στο Instagram ότι δεν είμαι καλά. Το να το συζητάς αυτό σε βίντεο, είναι λίγο κάπως. Ο λόγος που εξαφανίστηκα και δεν έκανα βίντεο αυτόν τον καιρό είναι ότι με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δεν υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου, νομίζω το ίδιο και εκείνος» είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Η ανακοίνωση χωρισμού τους φαίνεται πως ξάφνιασε και στεναχώρησε τους θαυμαστές της Εβελίνας Νικόλιζας, αν κρίνουμε από τα  δεκάδες -μπορεί και εκατοντάδες- σχόλια που έχουν κάνει, μέχρι στιγμές, οι συνδρομητές της στο YouTube, κάτω από το εν λόγω βίντεο. Τέσσερα από αυτά είναι: «Πολύ στεναχωρήθηκα, να είστε καλά και οι δύο. Μεγάλη αγκαλιά Εβελίνα ❤❤», «Έχω παγώσει είναι η αλήθεια. Δεν είχα καταλάβει τίποτα και έχω πάθει σοκ. Τι να πω. Η ζωή προχωράει… Ελπίζω να είστε καλά πάντα απλά. Σ αγαπάμε. 😍», «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά ❤», «Το ότι κλαίω για το χωρισμό δύο ανθρώπων που δεν ξέρω καν στην πραγματική ζωή, μάλλον πρέπει να το συζητήσω στην ψυχοθεραπεία μου. Εύχομαι ότι καλύτερο και στους δυο σας. Κι αυτή η αλλαγή να φέρει κι άλλες αλλαγές μόνο καλές στις ζωές σας ♥️».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Θοδωρής Μαραντίνης: Εξηγεί πώς διαχειρίζεται την κριτική που δέχεται ως τραγουδιστής και τους λόγους που οδηγήθηκε στην ψυχοθεραπεία

Κουίζ. Το μαθηματικό πρόβλημα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο. Μπορείς να το λύσεις. Το απόλυτο Viral