in

Τζούλια Νόβα: Μετά το σφυροδρέπανο… Ισαποστάκιας για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Είναι και με τους δύο

Η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1991. Η Τζούλια Νόβα γενήθηκε το 1991 στην Ουκρανία άρα όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπαρχει καμία παιδική ανάμνηση της ΕΣΣΔ.

Όσο ανάμνηση έχει από τις δραχμές ένας νέος 22 ετών σήμερα άλλο τόσο έχει και η Ουκρανέζα Τζούλια Νόβα από την ΕΣΣΔ!

Διαφήμιση

Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας….??? σχολίασε ένας follower για να απαντήσει το μοντέλο:

Επειδή οι γονείς μου, μου έχουν μιλήσει γι αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος.

Η Τζούλια Νόβα, ύμνησε ένα καθεστώς και επειδή της την είπαν στο ινσταγραμ, τους εγκάλεσε με αυτό που δεν την άφηνε το καθεστώς….

Γιατί με δικάζετε που έχω διαφορετική άποψη; αυτό δεν είναι Δημοκρατία!

Δημοκρατία ναι και για αυτό μπορείς και λες ότι λες. Καθεστώς όμως είναι το άλλο

Νέος σάλος προκλήθηκε σήμερα με τις ίσες αποστάσεις που πήρε για τον πόλεμο στην Ουκρανία η Τζούλια Νόβα μιλώντας σε εφημερίδα όπου ανέφερε:

Η κατάσταση στην Ουκρανία μου δημιουργεί μεγάλη θλίψη, αλλά και μεγάλο φόβο. Τις πρώτες μέρες σοκαρίστηκα και αγχώθηκα. Δεν κοιμόμουν τα βράδια και έψαχνα διαρκώς στα sites να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί.

Προσευχόμουν να γίνει κάτι να τελειώσουν όλα. Προσωπικά όλο αυτό εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν έναν εμφύλιο και πιστεύω πως κανένας από τους δυο λαούς, καμία μάνα και κανένας πατέρας και κανένας άνθρωπος γενικά δε θέλει αυτόν τον πόλεμο.

Όλοι θέλουμε ειρήνη. Και οι δυο λαοί θέλουν ειρήνη.

Όσα γίνονται κρύβουν και πολιτικά συμφέροντα, που εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνουν οι αθώοι και αυτό είναι εξοργιστικό. Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Μιλάω με τις γιαγιάδες αλλά και με φίλους και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί, αλλά ευτυχώς στην πόλη από την οποία κατάγομαι τα πράγματα είναι σχετικά ήσυχα ακόμη. Έχουν γίνει δυο επιθέσεις αλλά υπήρξε προειδοποίηση και ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα.

Οι γιαγιάδες είναι πολύ ψύχραιμες και σε καμία περίπτωση δεν αφήνουν τον τόπο όπου γεννήθηκαν, ελπίζοντας ο πόλεμος να σταματήσει σύντομα.

Υπάρχουν οικογένειες φίλων και κυρίως μανάδες που έφυγαν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Οι άντρες έμειναν όλοι πίσω και σταδιακά μπαίνουν στον πόλεμο. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση και θέλω να τελειώσει σύντομα, να μη χαθούν άλλες ζωές

ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΙΑΣ η Τζουλια Νοβα αλλά οι περισσότεροι καταλαβαίνουν αν γέρνει η πλάστιγγα κάπου!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Χωρίς Έλεος: Η Γουάντα Νάρα στο μπαλκόνι σου δείχνει τα μπαλκόνια της. Θολούρα

Discover Dogs: Φεστιβάλ σκύλου στη Θεσσαλονίκη