in

ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ: 5+1 tips για να τη φλερτάρεις και να… λιώνει!

Ok, το 2022 πρέπει να γίνεις καλύτερος σε όλα τα επίπεδα. Αν είσαι φανατικός single, μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής σου είναι το φλερτ. Και εδώ πρέπει με σκληρή δουλειά, αλλά και τεχνογνωσία, να πλησιάσεις τα standards των κορυφαίων εραστών του κόσμου. Σκέψου πως είσαι αθλητής… Αν υπήρχε το φλερτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ποια θέση θα έπαιρνες.
Διάβασε τα tips παρακάτω για να εξασφαλίσεις μια θέση στο βάθρο και να.. γκρεμίζουν τείχη για πάρτη σου!

6. Μπλα, μπλα, μπλα

Μην είσαι ανούσιος, μην περιμένεις να οδηγεί την κουβέντα, μην την κάνεις να νιώθει πως δίνει συνέντευξη τύπου. Όταν βλέπεις πως η κουβέντα «βαλτώνει», γύρισέ την στα παιδικά χρόνια. Πιάνει πάντα, εκτός και αν η τύπισσα είναι πάνω από 60. Επίσης, ζήτησε την άποψή της για ένα θέμα της επικαιρότητας, αφού πρώτα πεις τι πιστεύεις εσύ. Έτσι της δείχνεις πως έχεις πολλά ενδιαφέροντα και ένα από αυτά είναι εκείνη.

Διαφήμιση

5. Στάση του σώματος

Μην γέρνεις υπερβολικά προς το μέρος της και μην έχεις πολύ κοντά το πρόσωπό σου στο δικό της, τουλάχιστον στην αρχή της κουβέντας. Δεν ξεκινάτε αγώνα μποξ. Άσε που υπάρχει και πρακτικό θέμα, αφού ο κίνδυνος να τη φτύσεις, μιλώντας, είναι πολύ πιθανός. Η άμεση οπτική επαφή και η ελαφριά κλίση του σώματός σου προς το δικό της είναι αρκετά από μόνα τους.

4. Αυθεντικός

Όταν θα χρειαστεί να μιλήσεις κι εσύ, αναφέρσου σε πράγματα με τα οποία παθιάζεσαι. Αν δεις, βέβαια, να μην ενθουσιάζεται, σταμάτα. Μέχρι να φτάσεις στο γκολ του Βρύζα εναντίον της Άρσεναλ, θα την έχεις «χάσει» εντελώς! Αντίθετα, όταν είσαι σίγουρος πως μοιράζεστε ένα κοινό παθός, είναι η στιγμή να της ξετυλίξεις ένα πολύ καλό και «πουλιστερό» κομμάτι του εαυτού σου. Στις γυναίκες αρέσουν οι παθιασμένοι άνδρες, πόσο μάλλον όταν ξέρουν και να επικοινωνούν αυτό τους το πάθος!

3. Παιχνίδι

Μπορείς να κάνεις αστεία, αλλά θυμήσου… Δεν είναι ο κολλητός σου! Θα πρέπει να διαθέτεις και λίγο «τακτ». Δεν είσαι ο διασκεδαστής της, ούτε ο γελωτοποιός της. Μπορείς, βέβαια, να την «κοντράρεις» με έξυπνο τρόπο για κάτι που θα σου πει. Όχι για πολιτική, ούτε για θρησκεία. Αλλά το να «παίξεις» για παράδειγμα με το ζώδιό της, είναι μια καλή αρχή! Ζήτα της για παράδειγμα να σου πει κάποια από τα αρνητικά του ζωδίου της. Και τότε, ξεκίνα να «κεντάς» στο γήπεδο… Προσοχή! Δεν χρειάζεται να ξέρεις από ζώδια.

2. Ο κοπλιμεντάκιας

Όσα περισσότερα κοπλιμέντα της κάνεις, τόσο της ενισχύεις την εντύπωση πως είσαι ο τύπος που την πέφτει απεγνωσμένα σε όποιο θηλυκό βρει μπροστά του. Δεν πρέπει να φαίνεσαι στερημένος. Αντιθέτως, μπορείς άνετα να της πεις τι σκέφτηκες για εκείνη όταν την είδες ή την άποψή σου για εκείνη, χωρίς φυσικά να την προσβάλλεις. Αν όντως της αρέσεις, θα χαρεί πολύ να συζητάτε για εκείνη επί ώρες!

1.Αντίσταση και σεξ

Αν όλα επάνω σου φωνάζουν «σε αγαπώ, παντρέψου με», έχεις χάσει το ματσάκι. Δείξε πως είσαι κι εσύ επιλεκτικός, πως την τσεκάρεις με τον τρόπο σου και πως πρέπει με τη σειρά της να σε εντυπωσιάσει. Πρέπει να τη βάλεις στο τριπάκι να προσπαθεί να σε γοητεύσει επίσης! Και αν ισχύει και για τους δύο αυτό, τότε καλό θα είναι να εμπλέξεις στην κουβέντα –απαλά στην αρχή- και το σεξ! Αλλιώς, λίαν συντόμως, θα της λες τα «απαγορευμένα» αστεία που λες και με τους άλλους κολλητούς σου. Δεν το θέλεις!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κιμ Καρντάσιαν: Μετά το σάλο για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της, αναρτά στιγμιότυπο με τον γιο της

Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιακή και πανέμορφη στον τελικό του DWTS