in

Survivor Ελλάδας: Η πρώην του Κατσούλη Χριστίνα Κεφάλα τα ΦΟΥΣΚΩΣΕ και Βγάζουν μάτι. Φωτογραφία

Η Χριστίνα Κεφάλα έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο survivor Ελλάδας, το ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ!

Η Χριστίνα Κεφάλα ως παίκτρια στο Survivor δεν παρουσίασε κάποιο εξαιρετικό ενδιαφέρον ως προσωπικότητα ή στο αγωνιστικό κομμάτι και θα την είχαμε ξεχάσει σύντομα! Ο λόγος που την θυμόμαστε είναι ότι ήταν η πρώην κοπέλα του νικητή Σάκη Κατσούλη και κρίκος σε όλο αυτό το ριάλιτι που ζήσαμε, μεταξύ του Σάκη Κατσούλη, της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και της ίδιας!

Στο survivor η παραγωγή είχε επιλέξει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία ήταν μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης από την 1η ημέρα και κάποια στιγμή μετά από ενάμιση περίπου μήνα, την ίδια ημέρα μπήκε από Σάκης Κατσούλης πρώην της Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μαζί με την υποτιθέμενη νυν του σχέση Χριστίνα Κεφάλα!

Διαφήμιση

Το ριάλιτι ξεκίνησε και η Χριστίνα Κεφαλά έμεινε χαραγμένη στη μνήμη μας!

Πλέον έχουμε πολλά περισσότερα για να θυμόμαστε το όνομα Χριστίνα Κεφαλά και ένα από αυτό είναι οι νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram!

Βοηθάνε σε αυτό και λίγο τα φίλτρα αφού οι φωτογραφίες που δημοσιεύει δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα που είχαμε το survivor!

Αρκετά πράγματα πάνω της μάλιστα είναι ιδιαίτερα φουσκωμένα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Γυναίκα … ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ …! Τρελό γέλιο

Φωτογραφία: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου τα πέταξε στην παραλία. ΧΩΡΙΣ ΣOYTIEΝ με μονοκίνι γκρεμίζει το instagram