in

Πέγκυ Ζήνα: Τραγουδά on stage, κρατώντας τα χέρια της Ναταλίας Δραγούμη – Οι δυο καλλιτέχνιδες «έκλεψαν τις εντυπώσεις»

Όταν η υποκριτική συναντά τη μουσική…

Στην μουσική σκηνή Βaraonda Music Ηall, όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα, πέρασε το βράδυ της Κυριακής 27/2 η Ναταλία Δραγούμη και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πέρασε απαρατήρητη.

Κάποια στιγμή, καθώς η Πέγκυ Ζήνα τραγουδούσε, η ταλαντούχα ηθοποιός πήγε δίπλα από την σκηνή. Με την σειρά της, η τραγουδίστρια έσκυψε, της έπιασε τα χέρια και συνέχισε να τραγουδά.

Οι παρευρισκόμενοι στο κέντρο κοίταζαν με προσοχή τις δύο αγαπητές καλλιτέχνιδες, με πολλούς να βγάζουν τα κινητά τους και να τις βιντεοσκοπούν. Η Ναταλία Δραγούμη κοίταζε την Πέγκυ Ζήνα και της χαμογελούσε, ενώ κρατούσε σφιχτά το ένα της χέρι. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη συμπάθεια  ανάμεσα στις δύο γυναίκες και θαυμάζουν η μία την άλλη.

Διαφήμιση

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες έχουν κερδίσει το κοινό μέσα από τις επαγγελματικές τους επιτυχίες, φορώντας total black σύνολο, «έκλεψαν τις εντυπώσεις».

Τόσο η Ναταλία Δραγούμη όσο και η Πέγκυ Ζήνα ανάρτησαν τα εν λόγω βίντεο στα Insta Stories τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση
Anastasiia Lenna

Anastasiia Lenna: Η Μις Ουκρανία πήρε στα χέρια της όπλο, πολεμώντας στο μέτωπο ενάντια στην Ρωσία

Βίκυ Καγιά: Απογείωσε το ανδρόγυνο look με ένα key-item!