in , ,

Nina Dobrev: Ανθισμένο look μπροστά στο χιονισμένο τοπίο

H Nina Dobrev έκανε μια ξεχωριστή στιλιστικά εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Mammoth στην Καλιφόρνια.

Η σταρ της τηλεοπτικής σειράς “Vampire Diaries” είναι στο φεστιβάλ για την προώθηση της νέας ταινίας μικρού μήκους της «The One». Φωτογραφήθηκε λοιπόν στα χιόνια, με μια ασορτί πλεκτή ζακέτα και πουλόβερ του Valentino, και τα δύο με ένα πολύχρωμο λουλουδάτο μοτίβο. Με στιλίστα την Katie Goodwin, συνδύασε το σύνολο με τουίντ σορτς και μαύρο ημιδιάφανο καλσόν, προσφέροντας λίγη ζέστη από το κρύο. Η εμφάνιση της ηθοποιού ολοκληρώθηκε με μια ροζ δερμάτινη τσάντα του brand, με χρυσή αλυσίδα, για μια έντονη χρωματική πινελιά.

Διαφήμιση

Όσον αφορά τα παπούτσια, η Dobrev επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι μαύρες σουέτ μπότες. Τα υποδήματα της ηθοποιού φτάνουν μέχρι το γόνατο, έχουν στρογγυλεμένες άκρες, ενώ φαίνονται να κυμαίνονται μεταξύ 3-4 ιντσών σε ύψος.

«Αν βάλεις καλσόν, είναι πιο αποδεκτό να φοράς σορτς στο βουνό; Ρωτάω για έναν φίλο…», έγραψε η Dobrev στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι σουέτ μπότες είναι πάντα μια δημοφιλής χειμερινή τάση, λόγω της πλήρους κάλυψης που προσφέρουν και της τυπικά απαλής υφής τους. Το ζευγάρι της Dobrev είναι ιδιαίτερα ευέλικτο για όλες τις ώρες της ημέρας και για μια ποικιλία συνόλων.

Η ηθοποιός δεν είναι η μόνη σταρ που έκανε αυτή την υποδηματική επιλογή αυτό τον χειμώνα.Celebrities όπως η Karlie Kloss, η Adele και η Paris Hilton έχουν επίσης φορέσει ζευγάρια Stella Luna, Stuart Weitzman και Saint Laurent τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η διαρροή φωτογραφιών της από ερωτικές της στιγμές στο Διαδίκτυο και η αντίδραση των γονιών της

Αναστασία Καρανικολάου: Η κολλητή της Kylie Jenner με διαφανή, ολόσωμη φόρμα, μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα σε πάρτι στο Λος Άντζελες