in

Κιμ Καρντάσιαν: Viral Βίντεο – Όταν ο διάσημος φαρσέρ Βιτάλι Σεντιούκ επιτέθηκε να φιλήσει τα οπίσθια της και το «πλήρωσε ακριβά»

Φαίνεται πως μερικοί άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό, παρά μόνο όταν μια πράξη τους φτάσει στα άκρα…
Ο γνωστός φαρσέρ Βιτάλι Σεντιούκ δεν αρκέστηκε στην επίθεση πάθους που έκανε στην Τζίτζι Χαντίντ και είπε να τολμήσει και με την Κιμκ Καρντάσιαν.

Ήταν πριν λίγα χρόνια όταν η Kim Kardashian βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει τα λαμπερά σόου στην Εβδομάδα Μόδας και χιλιάδες παπαράτσι, όπως ήταν φυσικό είχαν κατακλύσει το εστιατόριο που θα γευμάτιζε για να την απαθανατίσουν.

Χυμώδης και αποκαλυπτικά ντυμένη στα μαύρα, εμφανίστηκε η διάσημη τηλεπερσόνα φορώντας μια διάφανη καπαρντίνα που άφηνε σε κοινή θέα της καμπύλες της, και παρόλο που υπήρχαν υψηλά μέτρα ασφαλείας ο φαρσέρ τρύπωσε μσα στο πλήθος κι έσκυψε να της φιλήσει τα οπίσθια.

Διαφήμιση

Βέβαια, η Κιμ κυκλοφορούσε με σωματοφύλακες, οι οποίοι τον άρπαξαν μετά την άσεμνη κίνηση του, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν επανειλημμένα.

Αυτή τη φορά, ο Βιτάλι την ανάγκη του να προκαλέσει για να αποκτήσει περισσότερη δημοσιότητα την πλήρωσε τρώγοντας το ξύλο της χρονιάς του.

Οι φωτογραφίες και βίντεο με την επίθεση και την απομάκρυνση του φαρσέρ έκαναν το γύρο του κόσμου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ: Τι τις ταΐζουν εκεί στην Μπαρανκίγια; Αυτές είναι οι πιο καuτές γυναίκες του κόσμου. Ποιά Σακίρα και ποιά Σοφία Βεργκάρα

Αμάντα Σάιφρεντ

Αμάντα Σάιφρεντ: Η μπότα του κατακτητή – θα σε κάνει να πέσεις στα πόδια της