in

Gwen Stefani: Ροκάρει στο Τέξας, με το πιο σέξι καουμπόικο σύνολο

Η Gwen Stefani φαινόταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο Houston Rodeo & Livestock Show στο NRG Stadium στο Τέξας, στις 15 Μαρτίου.

Η 52χρονη τραγουδίστρια έμοιαζε με καουμπόισσα, φορώντας ένα πουκάμισο καλυμμένο με πολύχρωμες χάντρες και μεταλλικά κρόσσια, με ένα ζευγάρι από σούπερ κοντό, κομμένο σορτς. Το πάνω μέρος της είχε ψηλό λαιμό, το οποίο στερέωσε με ένα ροζ μπολερό διακοσμημένο με κρυστάλλους και το μπούστο ήταν καλυμμένο με χρυσό κρόσσι.

Διαφήμιση

Η Gwen έβαλε το μακρυμάνικο τοπ με ένα ψηλόμεσο λευκό σορτς που ήταν καλυμμένο με μοτίβα με χάντρες. Το σορτς ήταν κομμένο, ενώ το πίσω μέρος ήταν καλυμμένο με μακριά, αστραφτερά πορτοκαλί και ροζ κρόσσια.

Έσφιξε τη μέση της με μια μικροσκοπική λευκή δερμάτινη ζώνη και κάτω από το σορτς της προτίμησε τις χαρακτηριστικές διχτυωτές κάλτσες της. Έδεσε το look της με ένα ζευγάρι λευκές καουμπόικες μπότες.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς προέκυψε το ντύσιμό της, η Γκουέν είπε: «Ειλικρινά, μόλις έκανα show στο Βέγκας για δύο χρόνια και στο τέλος του φοράω ένα είδος κοστουμιού σαν αυτό».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρία Αντωνίου: Δαγκώνει το μηλο και πιπιλάει το δάχτυλο. ΙΔΡΩΣΑΜΕ και μονο στην ιδεά. Δες τη φωτογραφία

Nicole Scherzinger: Στη Χαβάη, με μάξι φόρεμα, μαγνήτισε τα βλέμματα