in

Ζώδια Σήμερα 27/02: Συνδύασε συναίσθημα και λογική

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Σήμερα, γίνεται η Πανσέληνος στην Παρθένο η οποία θα προσπαθήσει να μας βγάλει από τον παραμυθένιο κόσμο μας και να μας, τονίζοντάς μας ότι πρέπει να απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που τα καλύπτει το πάπλωμα ή αλλιώς να μην έχουμε υψηλές προσδοκίες γιατί αν αποτύχουμε, θα απογοητευτούμε. Από την άλλη και η Αφροδίτη στους Ιχθύς που μετέχει σε αυτή, μας σπρώχνει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να ευχόμαστε και να ελπίζουμε, γι’ αυτό θα υπάρξει ένας διχασμός. Η μόνη λύση είναι να βρούμε τη χρυσή τομή και συνδυάζοντας διαίσθηση και δεδομένα, έμπνευση και πρακτικότητα και συναίσθημα και λογική να καταφέρουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για τη ζωή μας

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ιχθύς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή χρειάζεστε μια καρδιά για να αποφασίζει, ένα μυαλό για να σχεδιάζει, ένα χέρι για να εκτελεί. Οποιοδήποτε… ανακάτωμα θα σας φέρει εκτός στόχου.

Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Ταύροι, εύνοια στα οικονομικά σας έχετε,η παρουσία σας είναι ελκυστική, αλλά μην πετάτε στα σύννεφα! Για να κατακτήσετε τον όποιο στόχο σας χρειάζεστε σύστημα και κυρίως να μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κλείστε τα αυτιά σας και μην ακούτε αυτούς που σας ζηλεύουν. Αυτό το διάστημα της Πανσελήνου θα έχετε πολλά να κάνετε που θα είναι και η βάση για τα επόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι επαφές σας με το παρελθόν μάλλον είναι και το πρόβλημα που στο τώρα είστε ακόμη μόνοι σας. Ο Μάρτιος θα πρέπει να σας βρει με μια διαφορετική ψυχολογία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι σχέσεις που έχουν περάσει από το παρελθόν σας είναι και αυτές που τώρα σας δίνουν την εμπειρία για να κάνετε τις πιο σωστές επόμενες επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η εργασία σας σάς ανεβάζει πολύ και αυτό θα βαρύνει και στην τσέπη σας! Σε δεύτερο τόνο κοιτάξτε και πιο σοβαρά τα προβλήματα που έχουν έρθει στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ  23/07 – 22/08

Το ζητούμενό σας αυτήν τη μεταβατική εποχή είναι να δείτε πιο σοβαρά και ώριμα τις προτάσεις που σας έχει κάνει το πρώην ταίρι σας για επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Κάποιος φίλος σας έχει να σας μιλήσει για τα συναισθήματά του. Αυτό το γνωρίζετε καιρό τώρα, άρα θα χρειαστεί από μεριάς σας να δράσετε υπεύθυνα.

ΖΥΓΟΣ  23/09 – 22/10

Μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου θα έχετε μια ευχάριστη ανατροπή στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό για αρχή δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε με όλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν χρειάζεται να περιπλέκετε περισσότερο τα πράγματα μέσα στη σχέση σας. Ούτως ή άλλως, το ταίρι σας έχει σκοπό να σας μιλήσει άμεσα για τις προθέσεις του!

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Πολύ συγκεκριμένες και καλές τελικά οι εξελίξεις μέσα στην εργασία σας και αυτό σίγουρα σας δίνει μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία για να διαχειριστείτε και την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/01

Επανασυνδέσεις και γάμους θα φέρει όλο το επόμενο διάστημα για εσάς. Σίγουρα μην κάνετε κάτι παρορμητικό που αργότερα θα χρειαστεί να το ακυρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Η υπάρχουσα σχέση που έχετε σας κάνει και σκέφτεστε το κοινό σας μέλλον με θετικό πρόσημο. Σίγουρα εστιάστε και στα οικονομικά σας, που είναι ανοδικά.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02 – 20/03

Οι περισσότεροι του ζωδίου κινείστε ελεύθερα και ανεξάρτητα. Αυτό είναι και κάτι που σας φέρνει και πλησίον σε άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας.

Διαφήμιση

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς. Email επικοινωνια στο asimina@koolnews.gr