in

Κιμ Καρντάσιαν: Μετά το σάλο για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της, αναρτά στιγμιότυπο με τον γιο της

Τον μητρικό της ρόλο επιδιώκει να αναδείξει η Αμερικανίδα σταρ

Η Κιμ Καρντάσιαν

Mία γλυκιά φωτογραφία του αξιολάτρευτου δίχρονου γιου της, Ψαλμ Γουέστ, μοιράστηκε η Κιμ Καρντάσιαν με τους περισσότερους από 283 εκατομμύρια followers της.

Το βράδυ της Κυριακής 30/1, η 41χρονη σταρ πρωταγωνίστησε στον κόσμο του Instagram, επιδεικνύοντας, όμως, την μητρική της φιγούρα και όχι το σεξαπίλ της.

Η Κιμ Καρντάσιαν

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, ο γλυκός Ψαλμ, φορώντας ένα λευκό t-shirt και έχοντας τα μαλλιά του πιασμένα πλεξούδες, μας δείχνει το καλύτερό του χαμόγελο. Πιθανότατα έπαιζε κάποιο παιχνίδι με μικρές μπάλες, αφού περιτριγυρίζεται από άσπρα, πράσινα και κόκκινα μπαλόνια.

Διαφήμιση
O γιος της Κιμ Καρντάσιαν, Ψαλμ Γουέστ, φαίνεται ευτυχισμένος

Η φωτογραφία έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 900.000 likes, ενώ τα θετικά σχόλια δεν έχουν τέλος, με κορυφαίο αυτό της 66χρονης γιαγιάς του, Κρις Τζένερ, η οποία σημειώνει: «Τον αγαπώ τόσο πολύ!».

Η δημόσια κατακραυγή της Κιμ Καρντάσιαν από την Μάρθα Καλλιφατίδη για τις επεξεργασμένες φωτογραφίες της 

Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε τη φωτογραφία του γιου της λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κατακραυγή της από τη Μάρθα Καλλιφατίδη. Η τελευταία την κατηγόρησε δημόσια ότι προβάλλει «φρικτά» πρότυπα ομορφιάς, καθώς οι φωτογραφίες που αναρτά στα social media έχουν υποστεί επεξεργασία και σε αυτές το σώμα της δεν φαίνεται όπως πραγματικά είναι.

H Mάρθα Καλλιφατίδη

Συγκεκριμένα, η σταρ του ριάλιτι Married at First Sight, Μάρθα Καλλιφατίδη, η οποία κάποτε ήταν γνωστή ως K-Mart Kim, ερωτηθείσα από έναν θαυμαστή της πώς καταφέρνει να ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση, απάντησε:

«Το πιο ανόητο είναι ότι συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με αυτό που βλέπουμε στο διαδίκτυο, το οποίο δεν είναι καν αληθινό. Είτε οι φωτογραφίες είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε περιοδικό…Πιστεύουμε ότι οι επεξεργασμένες εικόνες αποτυπώνουν την αλήθεια, ενώ δεν είναι έτσι».

Εν συνεχεία, τόνισε: «Όσο κι αν αγαπώ την οικογένεια Kardashian/Jenner, νομίζω ότι προβάλλουν φρικτά πρότυπα ομορφιάς και έχουν καθιερώσει μία αρρωστημένη τάση όσον αφορά την τροποποίηση του σώματος».

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταστρέφουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση» υποστήριξε.

Λίγη ώρα αργότερα, η Μάρθα Καλλιφατίδη αναδημοσίευσε στο Instagram ένα από τα πρόσφατα στιγμιότυπα της Kιμ, το οποίο περιλαμβάνει ένα κραυγαλέο σφάλμα, το οποίο προκλήθηκε από κάποιο εργαλείο επεξεργασίας εικόνων.

Στην επίμαχη φωτογραφία η διάσημη Αμερικανίδα βρίσκεται σε παραλία, φορά γυαλιά ηλίου, μακρυμάνικη μπλούζα και ένα μαύρο, καυτό brazil μπικίνι, θέλοντας να αναδείξει το δυνατό της σημείο, δηλαδή τους γλουτούς της. Ωστόσο, απέτυχε τον στόχο της, αφού είναι εμφανές ότι το δεξί της πόδι έχει αλλοιωθεί ψηφιακά.

Η Μάρθα Καλλιφατίδη, αναδημοσίευσε, λοιπόν, τη φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν και, χωρίς να μασά τα λόγια της, έγραψε: «Τα τέλεια σώματα δεν είναι τέλεια… Lol».

Το νέο κατοικίδιο της οικογένειας Καρντάσιαν 

Το βράδυ της Κυριακής 31/1, η 37χρονη αδελφή της Κιμ, η Κλόε, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο με τη νέα γάτα της οικογένειάς της. Σε αυτά, βλέπουμε τη ναζιάρα γατούλα, με το γκρι τρίχωμα, να περπατά σε ένα δωμάτιο γεμάτο ροζ λουλούδια, ενώ στο τέλος η ξανθιά καλλονή την χαϊδεύει.

Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε για πρώτη φορά το όμορφο κατοικίδιο πριν λίγες μέρες, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα με την τρίχρονη κόρης της, Τρου Tόμπσον, και τη γάτα.

Η Κλόε Καρντάσιαν

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σκέφτεται για “Back to black” στα μαλλιά της

ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ: 5+1 tips για να τη φλερτάρεις και να… λιώνει!