in ,

Ζώδια: Η “αχίλλειος πτέρνα” των 12 ζωδίων

H “αχίλλειος πτέρνα” των 12 ζωδίων, μπορεί να φανεί στους άλλους σαν προτέρημα ή ακόμα και ως ένα μεγάλο κενό!Μάθε τι πρέπει αποφύγεις να πας σε κόντρα στο κάθε ζώδιο και στις παραξενιές του.ΚΡΙΟΣ….
Ο Κριός βαδίζει πάντα με το ένστικτο, έχει μια δική του αντίληψη να βλέπει τα πράγματα και νιώθει ότι του ανήκουν όλοι και όλα. Βάζει μπροστά τη δύναμή του (και ας είναι ανύπαρκτη τις πιο πολλές φορές) και θέλει να βγαίνει πάντα νικητής από μια κατάσταση. Θέλεις να πας με τα νερά του; Εμπιστεύσου την αδυναμία που έχει γενικά και θέλει να σου την προβάλει ως δύναμη χαρακτήρα…..
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι της αντίληψης «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Και το τηρεί κατά γράμμα αυτό. Και μεταξύ μας, καλά κάνει. Τι, θα δουλεύει αυτός, για να τρώνε και να ξοδεύουν οι άλλοι; Είναι εργατικός χαρακτήρας, που μπαίνει στη δουλειά και ξεχνά να βγει. Οι κόποι του αποδίδουν πάντα καρπούς. Όλα καλά. Εάν χρειαστεί κάποιος δικός του να ζητήσει μια οικονομική βοήθεια όμως, τι γίνεται; Εκεί, μάλλον θα τον βρεις λίγο… σφιχτό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που μιλάει πολύ και αποζητά γενικά την επικοινωνία με τους γύρω του, αλλά αυτό στην πράξη πώς εφαρμόζεται; Θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εάν αφορά ωστόσο και ένα πρόβλημα σημαντικό, εκεί είναι που υψώνει το ανάστημά του και παλεύει να επικρατήσει η δική του άποψη. Αν του πεις ότι έχει λανθασμένες απόψεις; Μα γιατί να το κάνεις; Κράτησε καλυτέρα αποστάσεις. Έτσι για να έχεις την ηρεμία σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι σαν την χελώνα. Όπου και να πάει, μεταφέρει και το σπίτι του μαζί! Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και ό,τι σχετίζεται με τα δικά του αντικείμενα, που συνδέονται με τις αναμνήσεις του, δεν αφήνει κανέναν να το μετακινήσει ή το πειράξει. Φρόντισε λοιπόν να είσαι μαζί του σε χώρο που να το κάνει να νιώθει άνετα και να θυμάσαι πως… δεν πειράζουμε τίποτα από τα προσωπικά του αντικείμενα και φυσικά, δεν πετάμε τίποτα.
ΛΕΩΝ
Ένα ζώδιο που λατρεύει την υψηλή ραπτική, τους διάσημους οίκους μόδας και τα πανάκριβα αρώματα. Ό,τι έχει σχέση με την τελευταία λέξη της μόδας. Πάντα θα φορέσει τα καλυτέρα και μάλιστα το δείχνει αυτό. Πώς; Μα με το να αφήσει την μάρκα να φανεί, έτσι για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Και πας τώρα εσύ να του δείξεις το μπλουζάκι που πήρες από την λαϊκή, για να σου πει τη γνώμη του. Μεγάλο θράσος έχεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μα υπάρχει πιο τέλειο άτομο από τον Παρθένο; Που ό,τι αγγίζει, το κάνει να αποκτά νόημα; Που αναλαμβάνει δύσκολες υποθέσεις και πάντα τις φέρνει σε πέρας; Όλα αυτά συνθέτουν την προσωπικότητα του, με κύριο χαρακτηριστικό την συνέπεια πάνω από όλα. Κοίτα εσύ να ακολουθήσεις το παράδειγμά του και άσε αυτόν. Ξέρει τι κάνει. Ακόμα και τα εκκρεμή θέματά του, τα αντιμετωπίζει σαν μια λυμένη υπόθεση. Αν σκοπεύεις να τον επικρίνεις για κάτι που κάνει, φρόντισε να μάθεις και πού βρίσκεται η κοντινότερη έξοδος πρώτα!
ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να είναι παιδί της Αφροδίτης, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η δικαιοσύνη. Έχει μεγάλο θέμα με την αδικία και θα την πολεμήσει μέχρι τελικής πτώσεως. Το αδύναμο του σημείο είναι, πως παρά τον δίκαιο τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, δεν θέλει φασαρίες και εντάσεις, πνίγεται και καταπιέζεται σε ένα θέμα που ενεπλάκη ο ίδιος. Δυο καρπούζια σε μια μασχάλη, Ζυγέ μου, δεν γίνεται!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός έχει τις κεραίες του τεντωμένες. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι 24 ώρες το 24ωρο, είναι σε συνεχής επαγρύπνηση για το τι γίνεται γύρω του. Και τον αφορά άμεσα αυτό. Είτε στην εργασία του, είτε στο κοινωνικό σύνολο. Στα πάντα! Νιώθει ότι είναι πάνω από όλους και βλέπει τα πράγματα με έξυπνη ματιά. Εάν του δείξεις το αντίθετο, ότι έχασε το παιχνίδι του ελέγχου, τότε απλά θα εκνευριστεί πολύ, πάρα πολύ!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλει να ελέγχει τα πάντα μέσα στη σχέση του, αλλά και στη ζωή του γενικότερα. Πιστεύει ότι έχει τρομερή δύναμη να οδηγεί την αγάπη του στην απόλυτη κορύφωση. Εάν νιώσει ότι τον αδικείς σε αυτό το θέμα, ότι τον βάζεις σε δεύτερη μοίρα, τότε θα δεις τον άλλο του εαυτό. Που θα είναι σκληρός. Γιατί; Είναι ο καλύτερος. Αυτό νιώθει, αυτό κάνει. Οι ιδέες του, καπελώνουν τους πάντες. Άφησέ τον στον δικό του κόσμο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι πολύ επιτυχημένος στο χώρο της εργασίας του, αλλά δεν θέλει να μείνει μόνο εκεί. Θέλει να αναγνωριστεί η αξία του γενικότερα. Η επαγγελματική του αποκατάσταση, θα είναι για αυτόν λύτρωση. Στους γύρω όμως, μπορεί να φαίνεται ότι είναι λίγο… ψώνιο, αλλά ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει, αφού συνεχίζει τον αγώνα αυτό, απτόητος. Μην του υπενθυμίσεις ότι η κοινωνική καταξίωση δεν είναι το παν και δεν οδηγεί στην ευτυχία πάντα…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος έχει σκοπό ζωής να… σώσει την ανθρωπότητα και τον πλανήτη γενικότερα. Με οποιοδήποτε τίμημα. Ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου. Η ελευθερία της έκφρασης. Η προσωποποίηση της μοναδικότητας. Γιατί πραγματικά είναι άτομο που δεν έχει καμία σχέση με το σύνολο. Βαδίζει με βάση τις δικές του ιδέες και αρετές και μερικές φορές χάνεται μέσα σε αυτές. Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές παραμένει στις ιδέες και δεν περνά στην πράξη ποτέ… Όλο λάδι και τηγανίτα τίποτα, δηλαδή!
ΙΧΘΕΙΣ
Στον Ιχθύ δεν αρέσει να του υπενθυμίζεις τα λάθη του ή να του τονίζεις τα αδύναμα σημεία του. Μπορεί να είναι καλός σε πολλά θέματα, αλλά μερικές φορές θέλει να κάνει πράγματα που θα βοηθήσουν τον εαυτό του. Είναι αλήθεια αυτό. Οπότε σε καμία περίπτωση μην τον κατηγορήσεις ότι λειτουργεί εγωιστικά και ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από όλα. Για να γλιτώσεις τις γκρίνιες και τα κλάματα, δηλαδή!
Πηγή

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ταυτότητες: Αυτές Είναι Οι Νέες Ταυτότητες… Πόσο Θα Κοστίσουν

Γυναικεία Tips: Τρίβει καθημερινά τα φρύδια της με κρεμμύδι! Δείτε γιατί και θα το κάνετε αμέσως…