in

Χριστίνα Κολέτσα: Η πίσω κίνηση, οι φωτογραφίες & η άγνωστη πρόταση γάμου που δέχθηκε

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει μιλήσει σε κυριακάτικη εφημερίδα για τον «καuτό» της λογαριασμό στο instagram, την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση γάμου.

Κάθε ανάρτηση σου στο Instagram προκαλεί αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό. Γελάς με τους τίτλους που αναπαράγονται στα site;

«Με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Το κάνω περισσότερο για την πλάκα μου και όχι για να ακουστεί κάτι κάπου. Πολλές φορές γελάω με τους τίτλους των site που παίζουν τις φωτογραφίες μου, γιατί είναι πολύ προκλητικοί και ανοίγοντας το θέμα βλέπει κανείς μία πολύ απλή εικόνα μου. Είναι ένα τρικ αυτό για περισσότερα κλικαρίσματα. Γελάω με όλα αυτά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση

Ισχύει ότι θα έκανες δική σου εκπομπή στην τηλεόραση;

«Ναι, ήμουν ένα βήμα πριν κάνω εκπομπή στην ΕΤ3, σε ηλικία 19 ετών. Θα ήταν μία μουσική εκπομπή, αλλά τελευταία στιγμή επέλεξα να ασχοληθώ με το τραγούδι».

Σήμερα, το έχεις μετανιώσει που έκλεισες την πόρτα της τηλεόρασης;

«Όχι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα με ενοχλούσε να είμαι στον χώρο της τηλεόρασης αντί του τραγουδιού. Το τραγούδι το αγαπώ πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι το ίδιο θα με γέμιζε και η τηλεόραση».

Λένε ότι οι άνδρες ερωτεύονται τις δυναμικές γυναίκες, αλλά επειδή τις φοβούνται, στο τέλος δεν τις παντρεύονται. Ισχύει αυτό στη δική σου περίπτωση;

«Για κάποιον λόγο φαίνεται ότι είμαι δυναμική και μαγκάκι, αλλά επί της ουσίας στα προσωπικά μου είμαι “κότα”. Όλος αυτός ο δυναμισμός ίσως είναι ένας τρόπος άμυνας που γίνεται υποσυνείδητα. Κανένας από τους πρώην συντρόφους μου δεν θα σου πει ότι είμαι πολύ δυναμική».

Μέσα σε αυτά χρόνια έχει ανοίξει κουτάκι με μονόπετρο μπροστά σου;

«Ναι, έχει ανοίξει. Επειδή δεν ήμουν έτοιμη, δεν το δέχθηκα, με πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο. Τη δεδομένη στιγμή, δεν ήμουν σε φάση για γάμο».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: Το κουνάει και κυλιέται στα πατώματα. Μας ΠΕΘΑΝΕ με το νέο της VIDEO

Κατερίνα Λέχου: Δες τη 30 χρονια πίσω να διαφημίζει ULTREX