in

Γιώργος Χειμωνέτος: Η μάχη να πάρει πίσω το σπίτι του που βγήκε σε πλειστηριασμό – «Μου ζήτησαν 50.000 ευρώ για διακανονισμό, δεν τα είχα…»

Οδύσσεια δίχως τέλος για τον πρώην Ολυμπιονίκη

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα, Παρασκευή 29/4, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει τα τελευταία χρόνια με το πατρικό του σπίτι, το οποίο είχε βγει σε πλειστηριασμό, μετά από παραπλάνηση του δικαστή και πλέον σε αυτό κατοικεί άλλος άνθρωπος. Ο πρώην Ολυμπιονίκης δίνει μάχη για να πάρει το σπίτι του πίσω.

«Ο πλειστηριασμός έγινε το 2013. Εγώ είχα ένα χρέος στην τράπεζα και η τράπεζα μου ζήτησε τα χρήματα όταν εγώ είχα δυσχέρεια. Δεν αποποιήθηκα το χρέος, ρώτησα για έναν άλλο τρόπο πληρωμής. Ο τρόπος ήταν να δώσω μετρητά 30.000-50.000 ευρώ μετρητά -δεν θυμάμαι ακριβώς- και να κάνω διακανονισμό. Άμα είχα 40.000-50.000 ευρώ, θα είχα δώσει και τη δόση.

Διαφήμιση

Ενώ είχα μια πρώτη κατοικία, ένα πατρικό σπίτι στο όνομά μου, έπρεπε να αποδείξω ότι είχα μια πρώτη κατοικία. Βρέθηκα εξ απροόπτου, έγινε ο πλειστηριασμός, ενώ είχα κάνει τα ασφαλιστικά μέτρα για να τον σταματήσω. Παραπλανήθηκε ο δικαστής, τον έπεισαν ότι μένω σε ένα κομμωτήριο. Παρόλα αυτά, ακόμα και την περίοδο που έγινε ο πλειστηριασμός, εγώ δε το είχα το κομμωτήριο στην κατοχή μου. Παρόλα αυτά, έγινε ο πλειστηριασμός και έχασα το σπίτι μου. Μετά από χρόνια, ξαναέγινε δίκη. Ζήτησα εξηγήσεις -δεν το έχω το κομμωτήριο, πώς γίνεται να μένω στο κομμωτήριο;-, αλλά άκρη δεν βγήκε.

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα ακίνητο στο όνομά μου. Τρεις μήνες μετά από τη στιγμή που το πήρε η τράπεζα, κάποιος άλλος άνθρωπος μένει τώρα εκεί. Είναι οικογενειακή πολυκατοικία που μένουν όλοι μου οι συγγενείς. Εγώ φιλοξενούμαι στην αδερφή μου» ανέφερε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Πώς βιοπορίζεται; «Είμαι στρατιωτικός, δημόσιος υπάλληλος, είμαι στους Ολυμπιονίκες, μας έχουν βάλει σε θέση στο δημόσιο. Εγώ και η γυναίκα μου κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε μία αξιοπρεπή ζωή» δήλωσε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

The Bachelor: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Άννα Ζένιου, ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά

Βρετανός βίγκαν πίνει καθημερινά τα ούρα του – Πιστεύει πως έχει βρει το «μυστικό της αιώνιας νιότης»