in

Μελίνα Ασλανίδου: Την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου ξενοκοιμήθηκε – Ποιος ο τυχερός;

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Ιnstagram η αγαπημένη τραγουδίστρια

Σε άλλο σπίτι και όχι στο δικό της κοιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής 13/2, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, η Μελίνα Ασλανίδου, όπως γνωστοποίησε η ίδια με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της, τις οποίες συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Όταν κοιμάσαι στο σπίτι του κολλητού και για πιτζάμες σου δίνει Gucci 🤣🤣🤣🥳🥳🥳Καληνύχτα🥰🥰🥰 @panos_staurianos 😍🥰❤️🎉🎉». 

Διαφήμιση

H δημοφιλής καλλιτέχνιδα φιλοξενήθηκε, λοιπόν, στο σπίτι του καλού της φίλου Πάνου Σταυριανού, ο οποίος είναι στιλίστας και art director και την περιποιήθηκε ιδιαίτερα, δίνοντάς της να φορέσει όχι ένα απλό σετ πιτζάμας, αλλά ακριβές πιτζάμες του οίκου Gucci, σε αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου.

O Πάνος Σταυριανός
Ο Πάνος Σταυριανός στην παραλία της Μυκόνου «Καλό Λιβάδι»

Στα εν λόγω στιγμιότυπα, η Μελίνα Ασλανίδου είναι ξαπλωμένη στον αναπαυτικό καναπέ, ο οποίος βρίσκεται στο σαλόνι του Πάνου Σταυριανού, και ποζάρει με νάζι. Τα νύχια της είναι βαμμένα μαύρα, ενώ τα καστανόξανθα, σπαστά μαλλιά της πέφτουν ανέμελα κάτω από τους ώμους της.

Χαμογελάει και φαίνεται πολύ άνετη στο σπίτι του φίλου της!

Ωστόσο, δεν συμβαίνει τίποτα ερωτικό μεταξύ της Μελίνας Ασλανίδου και του Πάνου Σταυριανού, αφού ο art director διατηρεί δεσμό με την 41χρονη, όμορφη τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα και οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.  

Ο Πάνος Σταυριανός και η σύντροφός του, Χριστίνα Κολέτσα

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ηλιάνα Παπαγεώργιου: Ποζάρει με τον μοντέρνο αέρα της Νέας Υόρκης

Φαίη Σκορδά: Φέτος τα prints είναι πιο δημοφιλή από ποτέ