in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Φτιάχνει το…βραζιλιάνικο μαγιό της και διέλυσε το Instagram


Για μπάνιο και φωτογράφιση στη θάλασσα στην Καλιφόρνια, πήγε η Alessandra Ambrosio φορώντας το μαγιό της και κατάφερε με τις πόζες που πήρε να διαλύσει το Instagram.

Αφού έδωσε το βροντερό παρών στην coachella 2022, ένα φεστιβάλ μουσικής που κρατάει περίπου δύο εβδομάδες και συγκεντρώνει όλους τους σταρ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το οποίο για δύο χρόνια είχε αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας και συμμετείχε σε όλα τα πάρτι, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο το έριξε στις διακοπές τα μπάνια και τις φωτογραφίσεις με νέα μαγιό.

Διαφήμιση

Η Alessandra Ambrosio δημοσιεύει καθημερινά αναρτήσεις στο instagram είτε κάνοντας γυμναστική και stretching σε εξωτερικό χώρο, είτε ψήνοντας στο μπάρμπεκιου, ανεβάζει τις βόλτες με το φίλο της, αλλά ποτέ δεν ξεχνά την καριέρα της ως μοντέλο και δείχνει ρούχα μαγιό και αξεσουάρ.

Εμείς Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε ανάμεσα στα 11 σχεδόν εκατομμύρια ακόλουθους που έχει.

Έτσι λοιπόν στις τελευταίες τις φωτογραφήσεις που έκανε για λογαριασμό του Brand GAL Floripa του οποίου είναι ιδιοκτήτρια η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο κατάφερε με την ομορφιά της να αναδείξει τα μπικίνι αλλά και να διαλύσει το Instagram τις πόζες του δημοσιεύσε

Τα 11 περίπου εκατομμύρια που την ακολουθούν τα social media θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί αφού η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δεν τους αφήνει με παράπονο.

Και τώρα που καλοκαιριάζει το υλικό θα γίνεται ακόμα περισσότερο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Καμίλα Καμπέγιο: Στην πισίνα με λεοπάρ μαγιό τουρλώνεται και δείχνει τα κάλλη της

Χάιντι Κλουμ: Δες πως ήταν το 92 όταν κέρδισε τα γερμανικά καλλιστεία. Επική φωτογραφία με τη Μπριγκίτε Νίλσεν