Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τρίτη, Απρ 28, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Ζέτα Μακρυπούλια: Για αυτό δεν έγινα μάνα
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Για αυτό δεν έγινα μάνα

Kool Team
Last updated: 7 Αυγούστου, 2024 11:39 πμ
Kool Team
Published: 7 Αυγούστου, 2024
Share
SHARE

Πριν λίγες ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της, γεννημένη στις 31 Ιουλίου 1978. Αν και το πραγματικό της όνομα είναι Αγορίτσα Ζωή, χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό όνομα Ζέτα, που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες

Από πολύ νεαρή ηλικία, η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο προσκήνιο της δημοσιότητας, κατακτώντας τις καρδιές του κοινού με τις επιδόσεις της στην υποκριτική και την τηλεοπτική παρουσίαση. Η καταγωγή της είναι από το χωριό Ποταμούλα της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η ίδια έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της ψυχαγωγίας, θεωρούμενη ως μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες.

Προσωπική ζωή και σχέσεις

Στην προσωπική της ζωή, η Ζέτα έχει ζήσει μακροχρόνιες σχέσεις με τον Αντώνη Ρέμο (2000-2008) και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (2010-2021). Μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εστιάζοντας περισσότερο στις δικές της στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Ταξίδια και προσωπικές στιγμές

Η Ζέτα αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια και τις εξορμήσεις, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο προφίλ της στο Instagram, όπου συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από τις περιπέτειές της. Με τον καιρό, η προτίμησή της έχει στραφεί προς την ηρεμία και την απόλαυση ποιοτικού χρόνου με αγαπημένα πρόσωπα.

Βιογραφικό σημείωμα

Πρώτα βήματα και τηλεοπτική καριέρα

  • 13 ετών: Συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ.
  • 14 ετών: Εμφανίστηκε στο πρόγραμμα «Ciao ANT1» με τη Ρούλα Κορομηλά.
  • 15 ετών: Συμμετοχή στη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας».

Εξελίξεις στην καριέρα της

  • 1995-1996: Βασικός ρόλος στη σειρά «Χωρισμένοι με παιδιά» του Νίκου Μαστοράκη.
  • 1997-1998: Παρουσίαση της εκπομπής «MAD Zone».
  • 2000-2001: Πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Το μπέρδεμα».
  • 2002-2003: Συμμετοχή στη σειρά «Αέρινες Σιωπές».

Σταθερή άνοδος και δημοφιλείς σειρές

  • 2004-2005: Πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις σειρές «Miss Νταίζη» και «Solo καριέρα».
  • 2005-2007: Συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Στο Παρά 5».
  • 2007-2008: Ρόλος στη σειρά «Γιούγκερμαν» και παρουσίαση της εκπομπής «Baby Dance».
  • 2009-2010: Εμφάνιση στη σειρά «4» και «Ο πόλεμος των άστρων».

Σημαντικές παρουσιάσεις και ρόλοι

  • 2010-2013: Παρουσίαση του χορευτικού show «Dancing with the Stars».
  • 2014: Παρουσίαση του show «Just the 2 Of Us».
  • 2015: Παρουσίαση των «Βραβείων Madame Figaro – Γυναίκες της Χρονιάς».
  • 2016-2017: Πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα».
  • 2017-σήμερα: Παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ».

Συνέντευξη και αποκαλύψεις

Σε μια συνέντευξη στο Vidcast της Μαρίας Σολωμού, η Ζέτα μίλησε για τη μητρότητα, την ψυχοθεραπεία και τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει. «Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία… Οι αλλαγές με δυσκολεύουν παρά πολύ… Μεγαλώνοντας, ενώ υπήρξα ένας παρά πολύ βολικός άνθρωπος, βλέπω πλέον, ότι δεν είμαι τόσο. Αυτό το έχει κάνει η ζωή και οι εμπειρίες.»

«Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε – οχτώ χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτύπησε. Έχω πει κάποια στιγμή μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό, γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα ήξερα τι να κάνω, δεν θα κοιμόμουν.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Ζέτα Μακρυπούλια
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
22°C
Athens
few clouds
23° _ 20°
44%
5 km/h
Τρ
21 °C
Τε
23 °C
Πε
23 °C
Πα
14 °C
Σα
16 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Έγκλημα στον Άγιο Δημήτριο: «Το έκανα για τη σχέση μας» – Τα λόγια του δράστη μετά τη δολοφονία του Θεόφιλου

Kool Team
3 Min Read

Αυτός είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Φαίης Σκορδά: Η σπάνια δημόσια έξοδος με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

Kool Team
3 Min Read

Στο Ναυτοδικείο Πειραιά ο δράστης του εγκλήματος στον Ασύρματο: Το αλεξίσφαιρο, η κουκούλα και οι ισχυρισμοί για το «ραντεβού θανάτου»

Kool Team
3 Min Read

Φρίκη στην Ινδία: Άνδρας ξέθαψε το πτώμα της αδελφής του και το μετέφερε σε τράπεζα για να αποδείξει ότι είναι νεκρή Δεν είχε πιστοποιητικό θανάτου, λέει η τράπεζα που υπόσχεται τώρα να διαχειριστεί το αίτημά του κατά προτεραιότητα Φρίκη στην Ινδία: Άνδρας ξέθαψε το πτώμα της αδελφής του και το μετέφερε σε τράπεζα για να αποδείξει ότι είναι νεκρή Άνδρας που ζει σε αγροτική περιοχή της Ινδίας, επειδή αδυνατούσε να λάβει πιστοποιητικό θανάτου της αδελφής του, ξέθαψε τα λείψανά της και τα μετέφερε σε υποκατάστημα τράπεζας, για να αποδείξει ότι είναι νεκρή, ανέφερε η τράπεζα Overseas Bank. Ο Τζίτου Μούντα, μέλος φυλής στο κρατίδιο Οντίσα, στην ανατολική Ινδία, πήγε τη Δευτέρα στην τράπεζα για να κάνει ανάληψη των χρημάτων που υπήρχαν στον λογαριασμό της νεκρής αδελφής του. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ποσό ήταν 20.000 ρουπίες (περίπου 180 ευρώ). Εκεί όμως τον ενημέρωσαν ότι δεν είναι δυνατή η ανάληψη «από τρίτο πρόσωπο, χωρίς επαρκείς αποδείξεις». Οργισμένος, αφού του αρνήθηκαν τα χρήματα με το πρόσχημα ότι δεν είχε πιστοποιητικό θανάτου, ο Μούντα επέστρεψε λίγο αργότερα στο υποκατάστημα «μαζί με τα λείψανα της αδελφής του, που είχε ταφεί μερικές ημέρες νωρίτερα». Πλάνα που μετέδωσαν ινδικά τηλεοπτικά κανάλια τον δείχνουν να μεταφέρει στον ώμο του κάτι που μοιάζει με πτώμα, εν μέρει τυλιγμένο σε έναν σάκο από πλαστικό. «Δημιουργήθηκε αλγεινή κατάσταση για τους κατοίκους της περιοχής», ανέφερε η τράπεζα, επιμένοντας ότι το συμβάν οφείλεται στην «έλλειψη ενσυναίσθησης» και την άρνηση του άνδρα να ακολουθήσει τις πρέπουσες διαδικασίες. «Το αίτημά του θα το διαχειριστούμε κατά προτεραιότητα, μόλις εμφανίσει το πιστοποιητικό θανάτου». Οι δηλώσεις γέννησης και θανάτου είναι υποχρεωτικές στην Ινδία, όμως τα έγγραφα δεν είναι πάντα εύκολο να εκδοθούν, ιδίως στις αγροτικές ζώνες, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες να στερούνται τα πιστοποιητικά.

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Δες πως βρίσκει νέους ρυθμούς μετά τον χωρισμό της

2 Min Read
Showbiz

Η Έφη Θώδη… σερβίρει εκπλήξεις: Από τα πανηγύρια πίσω από την μπάρα γκέι μπαρ στη Θεσσαλονίκη

3 Min Read
Showbiz

GNTM: Η Μαίρη Βιτινάρος ποζάρει ανανεωμένη και θαμπώνει με αστραφτερό φόρεμα

3 Min Read
giorgos-liagkas-4-chronia-chorismenos-ton-echei-faei-i-ti-apokalypse-o-idios
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: ΦΟΒΟΣ. Αυτός είναι ο λόγος που δεν φόρεσε ποτέ τη βέρα του με τη Φαίη Σκορδά

1 Min Read
Showbiz

Έρρικα Πρεζεράκου: Ο θάνατος της ανιψιάς της και τα μαθήματα ζωής που πήρε

4 Min Read
γιωργος λιαγκας
newsShowbiz

Viral Βίντεο: Οταν ο Γιώργος Λιάγκας σώθηκε απο 75χρονη παίκτρια

1 Min Read
Showbiz

GNTM: Θρήνος για το Golden pass του ριάλιτι Ελευθερία Καρνάβα – Φωτογραφία

1 Min Read
Showbiz

Πέτρος Ιακωβίδης: Απάντησε τελικά στα δημοσιεύματα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ήταν ζευγάρι;

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?