in

Μπρουκ Έβερς: Έχει τα πιο καυτά προσόντα dj EVER και με μαγιό τα βλέπεις καλύτερα

Εννοείται πως ο τίτλος είναι μια καθαρή υπερβολή. Αλλά δεν γινόταν να μην κάνουμε το λογοπαίγνιο. Η Brooke Evers έχει πάντως πολύ καυτά οπίσθια.

Προφανώς και δεν έχουμε δει τα οπίσθια όλων των γυναικών που έχουν πάει στα decks. Όχι μόνο σε διαχρονικό επίπεδο, αλλά ούτε καν αυτές που επαγγέλλονται τώρα τις dj δεν έχουμε δει.

Διαφήμιση

Όμως η Brooke Evers έχει ένα όνομα που δεν μπορείς να το αφήσεις χωρίς λογοπαίγνιο. Ακόμα και εντελώς εκτός πραγματικότητας να είναι ο ισχυρισμός. Μόνο που δεν είναι εντελώς εκτός, γιατί κάθε υπερβολή έχει μια πολύ σωστή βάση.

Η Brooke Evers δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Δεν είναι μια dj που προσφέρει παραπάνω από τη μουσική στο κοινό της. Δουλειά της είναι τα decks και όλα τα άλλα τα κάνει μέσα από το Instagram. Κι εκεί όμως μη φανταστείς ότι θα δεις τρομερά πράγματα. Είναι τα άκρως απαραίτητα για να κρατάνε το μυαλό στοχευμένο πάνω της.

Τα οπίσθια της είναι αναμφίβολα το πιο δυνατό της σημείο και δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να δείχνει συνεχώς την πίσω κίνηση της. Πότε φορώντας μαγιό, πότε εσώρουχα, πότε παντελόνια και κολάν γυμναστικής, τα οποία παίρνουν το σχήμα τους. Δεν είναι τα μόνα που θα σε εξιτάρουν. Είναι αυτά που σε τραβάνε, αλλά έχει πολλά κερασάκια για την τούρτα της.

Πόση Brooke Evers μπορείς να decks;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Οι δυο φίλοι και το πλαστό κατοστάρικο …!Τρελό γέλιο

Χωρίς μπότοξ και επεμβάσεις: Το μυστικό της Μαρίας Μπεκατώρου για να δείχνει 30άρα κρύβεται στο «Gua Sha»