in , , ,

Zendaya: Φοράει την τάση Seashell, που θα κυριαρχήσει το καλοκαίρι

Η Zendaya, η πρωταγωνίστρια του Euphoria, εμφανίστηκε σε διαφήμιση, φορώντας beach wear κομμάτια και αμέτρητα seashell κοσμήματα.

Αναλυτικότερα, σε μια διαφήμιση για το Squarespace, η Zendaya απεικονίζει τη Sally, μια πωλήτρια κογχυλιών. Η διαφήμιση περιστρέφεται γύρω από έναν γλωσσοδέτη, «Sally sells seashells», αν και επεκτείνεται πέρα από την ομοιοκαταληξία, παρουσιάζοντας τη Σάλι ως ηγέτη μιας ακμάζουσας επιχείρησης.

Διαφήμιση

Ενώ το βίντεο περιγράφει λεπτομερώς την επεκτεινόμενη φύση της επιχείρησης της Sally, αφότου άρχισε να χρησιμοποιεί το Squarespace, περιλαμβάνει επίσης κομμάτια με τη Zendaya, να χορεύει με κόσμο στην παραλία, επιδεικνύοντας υπέροχα καλοκαιρινά κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, φορέματα και πολλά άλλα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός υιοθέτησε κάποιες από τις πιο διάσημες τάσεις κοσμημάτων του 2022: pearlcore, χάντρες και κρίκους. Φόρεσε statement κολιέ με κοχύλια, σκουλαρίκια κρίκους με μαργαριτάρια και ζώνες από χάντρες σε κάθε σύνολο.

Αν και η ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης με κοχύλια της Sally μπορεί να είναι εντυπωσιακή για τους θεατές, ο αφηγητής, ο André 3000, καταφέρνει να διαβάσει ένα μεγάλο σενάριο 36 δευτερολέπτων, με ομόηχες λέξεις.

Εκτός από τον ρόλο της στη διαφήμιση του Squarespace, η Zendaya έχει εμφανιστεί σε πολλά επιτυχημένα έργα τον περασμένο χρόνο. Τον περασμένο Δεκέμβριο, επέστρεψε ως Michelle “MJ” Jones Watson στο Spider-Man: No Way Home του Marvel Cinematic Universe, δίπλα σε αστέρια όπως ο Tom Holland, ο Jacob Batalon Benedict Cumberbatch, ο Willem Dafoe και ο Alfred Molina. Η ταινία έχει κερδίσει περίπου 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Παράλληλα, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά της HBO Euphoria, όπου παριστάνει την Rue, μια έφηβη εθισμένη στα ναρκωτικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου: Με μία γλυκιά φωτογραφία, εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της και την κόρη της

Sophia Stallone: Ποιο είναι το νέο it-girl του Instagram