in

Αναστασία Βοσκανίδου: Η Φωτογραφία με εσώρουχα, τακουνια και τα 2 χιλιόμετρα πόδια της που διέλυσε το Instagram. Πίσω στο GNTM χθες!

Η Αναστασία Βοσκανίδου αντικρίζει τον κόσμο πάνω από τα 1,80 μέτρα συστήθηκε στον κόσμο όταν προσπάθησε να μπει στο ριάλιτι μοντέλων GNTM.

Ναι ήταν τότε που οι αισθητικές επεμβάσεις δεν επιτρέπονταν στα μοντέλα και οι κοπέλες κόβονταν με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαφήμιση

Αφού την ταπείνωσαν και έβαλε τα κλάματα, κυνήγησε το όνειρο της στο επόμενο ριάλιτι της τηλεόρασης, αυτό της αγάπης και συγκεκριμένα το the bachelor!

Προσπάθησε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, προχώρησε αρκετά στο ριάλιτι όμως αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό!

Η Αναστασία Βοσκανίδου πλέον κινείται στους χώρους της διασκέδασης και συγκεκριμένα έχει ανέβει στην πίστα! Τραγουδάει και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ομορφιά της για να κερδίσει αυτά που χάνει από τη φωνή της!




Σε κάθε περίπτωση από κορμί φωνάρα όπως λέει και ο λαός και μπορείς να το διαπιστώσεις με τη συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram στην οποία φοράει ένα ολόσωμο σύνολο εσωρούχων και ψηλοτάκουνες γόβες.

Η φωτογραφία κέρδισε εκατοντάδες αντιδράσεις στο instagram και όλοι παρατηρούν αλλά και σχολιάζουν το πόσο έχει αλλάξει προς το καλύτερο η Αναστασία Βοσκανίδου. Φτού φτου σκόρδα της!

Μάλιστα, ίσως θα έπρεπε οι υπεύθυνοι του Next Top Model Ελλάδας να διορθώσουν την αδικία που έγινε εις βάρος της πριν από μερικά χρόνια, να την καλέσουν πίσω και ως Golden pass να τη στείλουν κατευθείαν στο σπίτι του gntm

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της Μαρίνα. Φωτογραφία χωρις μακιγιάζ

Δεν είναι ALIEN: Ανεβασε OΛOΓYMNH φωτογραφία. Η Αλιόνα του GNTM άνοιξε OnlyFans και σπάει ταμεία. Δες το υλικό