in

Ιωάννα Μαλέσκου: Τόλμησε μια εμφάνιση βγαλμένη από τα ’70s

Στην Άνοιξη, τα εμπριμέ μπλουζάκια αποτελούν την απάντηση σε όλα. Χρειάζεστε ένα ρούχο για την δουλειά σας; Φορέστε ένα εμπριμέ μπλουζάκι. Ψάχνετε για κάτι που θα δώσει ζωή σε ένα βαρετό τζιν παντελόνι; Φορέστε ένα εμπριμέ πουκάμισο. Θέλετε να βγείτε ραντεβού; Υπάρχει ένα εμπριμέ μπλουζάκι εκεί έξω που αποτελεί την τέλεια στιλιστική επιλογή.

Στην πραγματικότητα, το κλειδί για τις καλύτερες εμφανίσεις είναι να βρείτε αυτό που ταιριάζει με το στυλ σας και την γκαρνταρόμπα σας. Η επιλογή σας μπορεί να μετατρέψει ένα απλό σύνολο, σε κάτι απίστευτα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον.

Διαφήμιση

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία σίγουρα γνωρίζει όλες τις τάσεις και κάνει πάντα τις καλύτερες εμφανίσεις, έβαλε χθες στην εκπομπή της το πιο υπέροχο τοπ.

iwanna maleskou

Αναλυτικότερα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φόρεσε ένα εμπριμέ μπλουζάκι, σε διάφορους τόνους του μπλε. Το ενδιαφέρον με αυτή την επιλογή, πέρα από το pattern, είναι το δέσιμο του τοπ στη μέση, δίνοντας σχήμα στη σιλουέτα και τονίζοντας την λεπτή μέση της. Η Μαλέσκου το συνδύασε με ένα λευκό παντελόνι καμπάνα και ασορτί μυτερά μποτάκια.

Τέλος, για τις δικές σας εμφανίσεις, καλό θα ήταν να πειραματιστείτε με τα χρώματα, αφήνοντας πίσω τα nude και τα ασπρόμαυρα κομμάτια στην ντουλάπα σας. Επίσης, θυμηθείτε να πειραματιστείτε και με αξεσουάρ. Η επιλογή των σωστών αξεσουάρ προσθέτει λίγη γοητεία στο ντύσιμό σας, καθώς μπορούν να μεταμορφώσουν μια κατά τα άλλα απλή εμφάνιση σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που θα συζητηθεί.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτιά στα κόκκινα, επιδεικνύει το ωραίο ντεκολτέ της

Τόνια Σωτηροπούλου: Στο μπαλκόνι, με εσώρουχα, ανέβασε τη διάθεση των περαστικών