in

Ζαίρα Νάρα: Μόνο με τα εσώρουχα τρώει πρωινό στο κρεβάτι και τεντώνεται


Με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, η Ζαίρα Νάρα μας ξεναγεί στη λαμπερή ζωή των διάσημων, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που αποπνέουν την κομψότητα και τη γοητεία της.

Πρόσφατα, η Ζαίρα Νάρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το πρωινό της στο κρεβάτι του πολυτελούς ξενοδοχείου της στις Κάννες.

Οι φωτογραφίες, όπου φαίνεται να απολαμβάνει ένα πλούσιο πρωινό, ενώ φορά εσώρουχα και ένα λευκό τοπ, είναι εντυπωσιακές.

Διαφήμιση

Η αδερφή της Wanda Nara που έχει κατακτήσει ττο Instagram με την αψεγάδιαστη εμφάνισή της, κάνει ένα διάλειμμα από τη λάμψη του φεστιβάλ των Καννών για να απολαύσει μερικές στιγμές ηρεμίας.

Καθισμένη στα μαλακά σεντόνια, με ένα πιάτο γεμάτο με λαχταριστά εδέσματα μπροστά της, η Ζαίρα δίνει μια γεύση της γλυκιάς ζωής που ζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σάρλοτ ΜακΚίνι ΑΦΙΕΡΩΜΑ – Οι πιο σεξι φωτογραφίες της

Δημήτρης Παπανώτας: Δε μπορεί να χωνέψει το εικοσάμπαλο – Σύγκρινε Ιωάννη Καποδίστρια- Αλέξη Τσίπρα σε πρωτοφανές Instagram Post