in

Yara Shahidi: Ο λόγος που δύο τσάντες είναι καλύτερες από μια

Η Yara Shahidi εθεάθη στους δρόμους του Παρισιού να κρατά μια πράσινη τσάντα Dior, μαζί με μια δεύτερη micro Lady Dior δίπλα της, δημιουργώντας την απόλυτη mini-me στιγμή.

Ντυμένη με σύνολο από τη Dior, για το σόου του γαλλικού οίκου μόδας τη 1η Μαρτίου, η σταρ του Grown-ish συνδύασε ένα κλασικό ντύσιμο με σύγχρονες πινελιές. Συγκεκριμένα, φόρεσε κοντή χακί κάπα και ασορτί πλισέ μίνι φούστα, μαύρο σορτς και ψηλές buckle μπότες.

Η γήινη χρωματική παλέτα ήταν το τέλειο σκηνικό για να λάμψουν οι δύο τσάντες της και να υπενθυμίσουν σε όλους ότι η τάση των μικροσκοπικών τσαντών ήρθε για να μείνει.

Διαφήμιση

Οι μικροσκοπικές τσάντες, όπως και οι νανο αντίστοιχα, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στις πασαρέλες πριν από μερικά χρόνια, συρρικνώνοντας σε μέγεθος όσο μεγάλωνε η φήμη τους. Η τάση κορυφώθηκε το 2019 με την κυκλοφορία του Le Petit Chiquito του Jacquemus, το οποίο ένας κριτικός εκείνη την εποχή χαρακτήρισε «κομψό, μικροσκοπικό και απολύτως άχρηστο».

Ο κριτικός αυτός είχε την άποψη ότι οι μικροσκοπικές τσάντες δεν είναι ακριβώς ιδανικές για να μεταφέρουν τα απαραίτητα, πόσο μάλλον τα απαραίτητα για την πανδημία, όπως μάσκες προσώπου, θήκες για κάρτες εμβολίων ή απολυμαντικό χεριών. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους σχεδιαστές να μετατρέψουν το αξεσουάρ σε ακόμη πιο μικρά μεγέθη.

Τα μικροαξεσουάρ μπορεί να μην είναι η πιο πρακτική τάση της μόδας, αλλά δεν χρειάζεται να είναι γιατί είναι πολύ χαριτωμένα. Όπως έκανε και η Yara Shahidi, μπορείτε να συνδυάσετε μια μεγάλη και μικρή τσάντα μαζί, για πραγματική πρακτικότητα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Ποζάρει ως «Μελέτης» και λέει μία αλήθεια

Britney Spears: Η αποκάλυψη πίσω από τις γυμνές φωτογραφίες στη παραλία