in

Μπέλα Χαντίντ: Λαμπερή σε επαγγελματική φωτογράφιση στο Μαϊάμι

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram το 25χρονο μοντέλο

Υλικό από την τελευταία επαγγελματική της φωτογράφιση για την εταιρεία Michael Kors δημοσίευσε την Κυριακή 30/1 η Μπέλα Χαντίντ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας, για ακόμα μία φορά, τους περισσότερους από 48 εκατομμύρια followers της.

Η εν λόγω φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι και σε κάθε λήψη η 25χρονη καλλονή είναι εκθαμβωτική.

Διαφήμιση

Σε ένα από τα εννιά στιγμιότυπα που δημοσίευσε, χαλαρώνει, ξαπλωμένη πάνω σε μία μεγάλη, στρογγυλή κούνια, φορώντας ένα λευκό, μίνι φόρεμα, δύο χρυσά βραχιόλια και ένα κόκκινο τσαντάκι ώμου.

Σε μία άλλη φωτογραφία, κρατά μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στην οθόνη της οποία παρατηρεί μία κοντινή φωτογραφία της, όπου εμφανίζεται με smokey eye και χρυσά σκουλαρίκια-κρίκους.

Eπίσης, η όμορφη Αμερικανίδα ανάρτησε μία mirror selfie, όπου είναι ντυμένη casual, φορά ένα φαρδύ, ανοιχτόχρωμο τζιν και ένα ριγέ πουκάμισο, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μία τέλεια, χαμηλή αλογοουρά.

Σε μία άλλη λήψη, ποζάρει χαμογελαστή σε ένα ακριβό, ασημί, κάμπριο.

Ακόμη, ανέβασε στιγμιότυπο από την ώρα που οι μακιγιέρ και οι κομμωτές την περιποιούνται, ετοιμάζοντάς την για την φωτογράφιση.

Τέλος, ποζάρει με νάζι και σεξαπίλ μαζί με τον 24χρονο, Αμερικανό Άλτον Μάσον σε ένα σκάφος. Οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι στο εξωτερικό σαλόνι ενός πολυτελούς σκάφους, σχηματίζουν με τα χέρια τους μία καρδιά και χαζεύουν το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα.

Στη φωτογράφιση παρόν ήταν και ένα ελικόπτερο!

Πριν λίγες μέρες, η Mπέλα Χαντίντ, δίνοντας συνέντευξη στο podcast «Victoria’s Secret Voices», δεν δίστασε να δείξει την ευάλωτη πλευρά της και να μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Χωρίς να αναφέρει ονόματα, θυμήθηκε: «Υπάρχουν άντρες και γυναίκες που με έχουν κακοποιήσει».

Εν συνεχεία, εξομολογήθηκε: «Άρχισα να μην έχω όρια τόσο σεξουαλικά όσο και σωματικά, συναισθηματικά».

Όπως υποστήριξε, κατά την παιδική της ηλικία, ήταν καταπιεσμένη και φοβισμένη. «Καθώς μεγάλωνα, ένιωθα ότι η φωνή μου δεν είχε ακουστεί ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, η Μπέλα Χαντίντ, η οποία συνήθιζε να βγαίνει με τον 31χρονο τραγουδιστή The Weeknd, τόνισε: «Μεγάλωσα γύρω από άντρες -με κάποιους από αυτούς είχα σχέση, άλλοι ήταν συγγενείς μου-, οι οποίοι μου έλεγαν συνεχώς ότι η φωνή μου είναι λιγότερο σημαντική από τη δική τους φωνή. Όταν ενηλικιώθηκα, δεν μπορούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου και να τον υπερασπιστώ. Η φωνή μου πάλι δεν ακουγόταν».

Ερωτηθείσα πώς κατάφερε να δυναμώσει ψυχικά, η συνιδρύτρια της εταιρείας Kin Euphorics εξήγησε ότι την βοήθησε ο διαλογισμός και η γυμναστική.

Όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια, αποκάλυψε ότι έχει αφοσιωθεί στο σχεδιασμό ρούχων. «Συνεργάζομαι με τρεις εταιρείες και σχεδιάζω μία συλλογή για την καθεμία. Οι συλλογές απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες».

Αν και δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, τόνισε ότι η πρώτη συλλογή θα κυκλοφορήσει «ίσως μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Πιθανόν θα σας πω περισσότερα τον Φεβρουάριο» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι, αυτή την περίοδο, έχει επικεντρωθεί στη σειρά ποτών της Kin Euphorics.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αλέξης Γεωργούλης: Έπαθα κατάθλιψη από έρωτα, κράτησε περίπου τρία χρόνια

Katy Perry: Μια μοντέρνα catwoman στο Saturday Night Live