Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Ιούλ 20, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > news > koolgirls > Μπέλα Χαντίντ: Λαμπερή σε επαγγελματική φωτογράφιση στο Μαϊάμι
koolgirls

Μπέλα Χαντίντ: Λαμπερή σε επαγγελματική φωτογράφιση στο Μαϊάμι

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 31 Ιανουαρίου, 2022 4:47 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published 31 Ιανουαρίου, 2022
Share
SHARE

Υλικό από την τελευταία επαγγελματική της φωτογράφιση για την εταιρεία Michael Kors δημοσίευσε την Κυριακή 30/1 η Μπέλα Χαντίντ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας, για ακόμα μία φορά, τους περισσότερους από 48 εκατομμύρια followers της.

Η εν λόγω φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι και σε κάθε λήψη η 25χρονη καλλονή είναι εκθαμβωτική.

Σε ένα από τα εννιά στιγμιότυπα που δημοσίευσε, χαλαρώνει, ξαπλωμένη πάνω σε μία μεγάλη, στρογγυλή κούνια, φορώντας ένα λευκό, μίνι φόρεμα, δύο χρυσά βραχιόλια και ένα κόκκινο τσαντάκι ώμου.

Σε μία άλλη φωτογραφία, κρατά μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στην οθόνη της οποία παρατηρεί μία κοντινή φωτογραφία της, όπου εμφανίζεται με smokey eye και χρυσά σκουλαρίκια-κρίκους.

Eπίσης, η όμορφη Αμερικανίδα ανάρτησε μία mirror selfie, όπου είναι ντυμένη casual, φορά ένα φαρδύ, ανοιχτόχρωμο τζιν και ένα ριγέ πουκάμισο, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε μία τέλεια, χαμηλή αλογοουρά.

Σε μία άλλη λήψη, ποζάρει χαμογελαστή σε ένα ακριβό, ασημί, κάμπριο.

Ακόμη, ανέβασε στιγμιότυπο από την ώρα που οι μακιγιέρ και οι κομμωτές την περιποιούνται, ετοιμάζοντάς την για την φωτογράφιση.

Τέλος, ποζάρει με νάζι και σεξαπίλ μαζί με τον 24χρονο, Αμερικανό Άλτον Μάσον σε ένα σκάφος. Οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι στο εξωτερικό σαλόνι ενός πολυτελούς σκάφους, σχηματίζουν με τα χέρια τους μία καρδιά και χαζεύουν το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα.

Στη φωτογράφιση παρόν ήταν και ένα ελικόπτερο!

Πριν λίγες μέρες, η Mπέλα Χαντίντ, δίνοντας συνέντευξη στο podcast «Victoria’s Secret Voices», δεν δίστασε να δείξει την ευάλωτη πλευρά της και να μιλήσει για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Χωρίς να αναφέρει ονόματα, θυμήθηκε: «Υπάρχουν άντρες και γυναίκες που με έχουν κακοποιήσει».

Εν συνεχεία, εξομολογήθηκε: «Άρχισα να μην έχω όρια τόσο σεξουαλικά όσο και σωματικά, συναισθηματικά».

Όπως υποστήριξε, κατά την παιδική της ηλικία, ήταν καταπιεσμένη και φοβισμένη. «Καθώς μεγάλωνα, ένιωθα ότι η φωνή μου δεν είχε ακουστεί ποτέ» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, η Μπέλα Χαντίντ, η οποία συνήθιζε να βγαίνει με τον 31χρονο τραγουδιστή The Weeknd, τόνισε: «Μεγάλωσα γύρω από άντρες -με κάποιους από αυτούς είχα σχέση, άλλοι ήταν συγγενείς μου-, οι οποίοι μου έλεγαν συνεχώς ότι η φωνή μου είναι λιγότερο σημαντική από τη δική τους φωνή. Όταν ενηλικιώθηκα, δεν μπορούσα να προστατεύσω τον εαυτό μου και να τον υπερασπιστώ. Η φωνή μου πάλι δεν ακουγόταν».

Ερωτηθείσα πώς κατάφερε να δυναμώσει ψυχικά, η συνιδρύτρια της εταιρείας Kin Euphorics εξήγησε ότι την βοήθησε ο διαλογισμός και η γυμναστική.

Όσον αφορά τα μελλοντικά της σχέδια, αποκάλυψε ότι έχει αφοσιωθεί στο σχεδιασμό ρούχων. «Συνεργάζομαι με τρεις εταιρείες και σχεδιάζω μία συλλογή για την καθεμία. Οι συλλογές απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες».

Αν και δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, τόνισε ότι η πρώτη συλλογή θα κυκλοφορήσει «ίσως μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Πιθανόν θα σας πω περισσότερα τον Φεβρουάριο» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι, αυτή την περίοδο, έχει επικεντρωθεί στη σειρά ποτών της Kin Euphorics.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Μπέλα Χαντίντ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
27°C
Athens
clear sky
28° _ 25°
67%
1 km/h
Κυ
34 °C
Δε
36 °C
Τρ
38 °C
Τε
38 °C
Πε
39 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

koolgirls

Παράθυρο με θέα: Η Daphne Joy με ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ. Η φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

1 Min Read
koolgirls

Viral Φωτογραφία: Ποια Ελληνίδα που κατέκτησε τις πασαρέλες είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

1 Min Read
koolgirls

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη η Emanuela Botto απέκτησε onlyfans

2 Min Read
koolgirls

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξεπούλησε μέσω instagram τα ρούχα, φωτογραφίες στο onlyfans τώρα. ΠΑΡΕ ΜΑΤΙ

2 Min Read
koolgirlsnewsΓυναίκα

Megan Thee Stallion: Το νέο της bob haircut θυμίζει τη δεκαετία του ’60

1 Min Read
Κέισι Μίζιου
koolgirls

GNTM Κέισι Μίζιου: Ζαλίζει κόσμο από το μπαλκόνι. Η μία φωτογραφία μετά την άλλη

1 Min Read
koolgirls

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η Αλίσα Άρσε βγαίνει από τη θάλασσα και «τρυπάει». Φωτογραφία με μαγιό

1 Min Read
koolgirls

Μιράντα Κερ: Σαν ΧΗΡΑ – Η ασπρόμαυρη φωτογραφία χωρις σουτιέν που θα σου κόψει την ανάσα

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?