in

Ξεφτιλίστηκε στο Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ τώρα Viber WhatsApp και Messenger

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του χρησιμοποίησαν τον τηλεοπτικό χρόνο του ANT1 για να κάνουν διάγγελμα χαρακτηρίζοντάς πανηγυράκι την έκταση που πήρε το θέμα του πρώην συνεργάτη του!

Κανείς δεν είπε ότι η εκπομπή πρέπει να σταματήσει. Μία συγνώμη ένα χαμηλωμένο κεφάλι και μία δήλωση ότι δεν γνώριζαν τίποτα θα ήταν αρκετή!

Διαφήμιση

Αντ’ αυτού μόνο ότι φταίει η κυβέρνηση και ο Άδωνις Γεωργιάδης από το στόμα του την ώρα που όλα τα social media θύμιζαν στον Κανάκη αυτά που έλεγε όταν υποστηρίζε ότι ακόμα και αν ένα έκτακτο συνεργάτη να πάρουμε ξέρουμε τι καπνό φουμάρει και ξεβρακώθηκε όταν αποδείχτηκε ότι δεν γνώριζε αυτά που έκανε ο κολλητός του επί τόσα χρόνια!

Διαφήμιση

Επίσης κατά τον Κανάκη φταίει η κυβέρνηση που δεν κλείνει τα sites που ανεβάζουν τέτοιο υλικό λες και βρίσκονται στην Ελλάδα και μπορεί να τα διαχειριστεί κατά το δοκούν!

Μία καλή ιδέα θα ήταν σίγουρα να ανοίξουν τα Viber WhatsApp και Messenger του συγκεκριμένου μέλους της παρέας του Ράδιο Αρβύλα για να δούμε μήπως έστελνε τα βιντεάκια σε διάφορους φίλους του για να γελάνε όλοι μαζί!

Γιατί γελάει καλύτερα πάντα όποιος γελάει τελευταίος.
Δες Το VIDEO του ΣΤΑΘΗ

Διαφήμιση

Ράδιο Αρβύλα ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ: Νέο ΣΟΚ. Εργαζόμενη καταγγέλει επώνυμα…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Εμφάνιση από τις παλιές Trash εκπομπές στην tv δίπλα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ζέτα Μακρυπούλια: Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ γυμvή στα 17 στο Youtube. Video και Φωτογραφία