in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Διακοπές στην Βουδαπέστη με τον μέλλοντα σύζυγό της;

Δείτε τις αναρτήσεις της influencer από την Ουγγαρία

Ανέμελες και χαλαρές στιγμές στην κοσμοπολίτικη και αρχοντική πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, την Βουδαπέστη, περνά η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως φανερώνουν τα posts της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.

Το πρωί της Τρίτης 15/2, η μελαχρινή καλλονή καλημέρισε τους περισσότερους από 340.000 followers της με δύο υπέροχα InstaStories, στα οποία φαίνεται το πλούσιο πρωινό που απόλαυσε.

Στα εν λόγω βίντεο, βλέπουμε ένα μεγάλο τραπέζι, το οποίο είναι γεμάτο γλυκές και αλμυρές νοστιμιές. Κρουασάν, μαρμελάδα, φρούτα, τυριά, ομελέτα, καφές και πορτοκαλάδα είναι σερβιρισμένα προσεχτικά. Παράλληλα, η θέα από το μεγάλο παράθυρο είναι μαγευτική.

Διαφήμιση

Προφανώς τα βίντεο τραβήχτηκαν στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η δημοφιλής influencer ή σε κάποιο καφέ της Βουδαπέστης.

 

Παρόλο που η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έχει αποκαλύψει με ποιον έχει πάει στην Ουγγαρία, πιθανότατα έχει την παρέα του συντρόφου της, Δημήτρη. Πέρα από τον μικρό του όνομα, γνωρίζουμε ότι είναι επιχειρηματίας, αλλά τίποτα άλλο, αφού το μοντέλο έχει θελήσει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και σκοπεύουν να παντρευτούν μέσα στο 2022.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Leni Klum: Ποια είναι η πανέμορφη κόρη της Heidi Klum

Μόνικα Μπελούτσι: Πιο θηλυκή από ποτέ σε εξώφυλλο περιοδικού