in

Ξεχάστε την Γουάντα Νάρα: Η Ζάιρα Νάρα απλώνει κοpμί στην ξαπλώστρα με μαγιό και οι followers παραληρούν


Στη Φλόριντα και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι βρίσκεται η Zaira Nara αδερφή της Wanda Nara που έχετε δει δεκάδες φορές μέσα από τις σελίδες του koolnews.

Η μικρότερη αδερφή της Γουάντα Νάρα κινείται μεταξύ Αργεντινής και Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αφού στη χώρα της είναι γνωστό μοντέλο, influencer, επιχειρηματίας και ασχολείται και με την τηλεόραση!

Διαφήμιση

Οικογενειακή υπόθεση τόσο το επιχειρείν όσο και ομορφιά για τις δύο αδελφές αφου η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη!

Η Ζάιρα βέβαια είναι πιο σεμνή από την Γουάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν δεν τα δίνεις το πιάτο, δεν μπορεί να είσαι εξίσου ή περισσότερο σέξι όμορφη και ποθητή!

Οι δύο αδερφές το καλοκαίρι πέρασαν αρκετές οι στιγμές μαζί και τα πρώτα ξαδέρφια ενώθηκαν αφού η Γουάντα Νάρα έχει πέντε παιδιά και η Ζάιρα άλλα δύο!

Στην Ισπανία και την Ίμπιζα όπου βρέθηκαν και αρκετές ημέρες όλοι μαζί πέρασαν όμορφες οικογενειακές στιγμές που βοήθησε τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών.

Αυτές τις μέρες γέμισε το Instagram φωτογραφίες με μαγιό και από τις δύο αδερφές και οι followers εκτινάχτηκαν! Σύνολο κέρδισαν περισσότερους από 300.000 followers μαζί, μόνο από τις ημέρες των διακοπών στην Ισπανία!

Η Zaira Nara δίνει συνέχεια στις φωτογραφίες με μαγιό αφού ποζάρει σε ξαπλώστρα στο Μαϊάμι και ζαλίζει. Λέτε να έχει σκοπό να ξεπεράζει τη Γουάντα; Δύσκολο γιατι η Γουάντα Νάρα “παίζει βρώμικα”, κερδίσει με διαφορά στήθouς, ενώ “παίζει μπάλα” σε followers και στην Ευρώπη.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Άιρλαντ Μπάλντουιν

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Βάζει βγάζει το μαγιό και έχει έναν… πωπωπω θα τρελαθώ! Φωτογραφία

Τροχός της τύχης: Άνοιγε τα γράμματα. Δες την τώρα τόπλες και με μπραζίλιαν μαγιό τη Σοράγια Βούτσελιτς