in , ,

Ashley Roberts: Ποζάρει με ολόσωμη, διαφανή φόρμα και νιώθει πιο σέξι από ποτέ – Δείτε φωτογραφίες

«Ας αγκαλιάσουμε τη σέξι πλευρά μας» τονίζει η 40χρονη τραγουδίστρια

Η Ashley Roberts αναστάτωσε τους περισσότερους από 693 χιλιάδες followers της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν δημοσίευσε τέσσερις καυτές φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει στην κρεβατοκάμαρά της και εμφανίζεται με δύο διαφορετικές, διαφανείς, ολόσωμες φόρμες.

Φορώντας μία ολόσωμη, μακρυμάνικη φόρμα στο χρώμα του πάθους, η οποία είναι διαφανής και κρύβει με ύφασμα μόνο τα επίμαχα σημεία του κορμιού της, η 40χρονη Αμερικανίδα αναδεικνύει την λεπτή σιλουέτα της και προκαλεί την ερωτική φαντασία των ανδρών.

Διαφήμιση

Τα ξανθά μαλλιά της πέφτουν ανέμελα κάτω από τους ώμους της, ενώ η οι αφέλειες γλυκαίνουν το πρόσωπό της. Έχει επιλέξει ροζ lip gloss για τα χείλη της και έχει τονίσει τα μάτια της με γυαλιστερή σκιά και μαύρο μολύβι. Παράλληλα, έχει δώσει όγκο στις βλεφαρίδες της, απλώνοντας πάνω σε αυτές μαύρη μάσκαρα.

Αποπνέοντας σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση, η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε και με μία μαύρη, μακρυμάνικη, διαφανή, ολόσωμη φόρμα.

Φρόντισε να κρύψει το στήθος της και τα γεννητικά της όργανα, φορώντας άσπρο top και άσπρο στρινγκ.

Την Κυριακή 13/2, η Ashley Roberts, η οποία έγινε γνωστή το 2003 ως μέλος του pop, γυναικείου συγκροτήματος Pussycat Dolls και φημίζεται για τις καυτές εμφανίσεις της, δήλωσε ότι αισθάνεται πιο σέξι από ποτέ. Ακόμη, πρόσθεσε ότι όσο μεγαλώνει, αγαπά περισσότερο τον εαυτό της.

Σύμφωνα με χθεσινό (14/2) δημοσίευμα της DailyMail.com, σε μία συνέντευξή της στη The Sun, η 40χρονη καλλιτέχνιδα εξομολογήθηκε: «Καθώς μεγαλώνεις, έχεις καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου και γίνεσαι σοφότερος. Έφτασα τα 40 ετών και είμαι ενθουσιασμένη για τα επόμενα χρόνια, γιατί νιώθω καλύτερα από τότε που ήμουν 20. Μου αρέσει να εκφράζω τη θηλυκότητά μου, φορώντας σέξι ρούχα».

Οι Pussycat Dolls επανασυνδέθηκαν το 2019, μετά από εννέα χρόνια παύσης. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, σε μία εμφάνισή τους στο X Factor, κατηγορήθηκαν για υπερβολική σεξουαλικότητα, αφού τα ρούχα τους ήταν αρκετά αποκαλυπτικά.

Οι Pussycat Dolls στο Χ Factor:

H Ashley Roberts τοποθετήθηκε για την κριτική που δέχθηκε εκείνη και τα υπόλοιπα μέλη-γυναίκες του συγκροτήματος, τονίζοντας ότι οι γυναίκες πρέπει να υποστηρίζονται μεταξύ τους και να απελευθερώνουν τη σέξι πλευρά τους. «Ας αγκαλιάσουμε τη σέξι πλευρά μας. Καθώς μεγαλώνουμε, η σεξουαλικότητα δεν σταματά να υπάρχει, σωστά;  Όλοι έχουμε δει πώς είναι η Jennifer Lopez στα 52 της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Θυμάσαι τη Μαρία Μιχαλοπούλου; Αγνώριστη, με νέο χρώμα στα μαλλιά η αγρότισσα του ριάλιτι μοντέλων

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με φούξια σύνολο που σου ανεβάζει τη διάθεση