in

Ξανά στα δικαστήρια Έλενα Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδης: Οι μηνήσεις για κατάχρηση εξουσίας και συκοφαντική δυσφήμιση

Πάνω από 10 χρόνια μετρά η δικαστική διαμάχη της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τον πρώην σύντροφο και συνεργάτη της

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στο κτίριο 13, συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 25/5, η δικαστική διαμάχη Έλενας Παπαρίζου-Τόνυ Μαυρίδη, η οποία μετρά πάνω από μία δεκαετία. Ο Τόνυ Μαυρίδης έχει κάνει μήνυση στην 40χρονη τραγουδίστρια για κατάχρηση χρημάτων. Από την πλευρά της, η Έλενα Παπαρίζου τον έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση, ισχυριζόμενη πως δεν έχει καταχραστεί τίποτα και του έχω δώσει όσα χρήματα όφειλε από την εταιρία που είχαν μαζί.

Σήμερα, εκδικάζεται το οικονομικό θέμα της εταιρίας που είχαν οι δύο τους στο παρελθόν. Όπως προαναφέρθηκε, ο Τόνυ Μαυρίδης υποστηρίζει πως δεν έχει λάβει τα χρήματα που του αναλογούν για την εταιρεία που είχαν τότε από κοινού, ενώ η Έλενα Παπαρίζου διατείνεται πως του τα έχει δώσει όλα.

Όπως μετέδωσε η Βιβή Μπουγιούρα μέσα από την εκπομπή «Ηappy Day», ο πρώην συνεργάτης και σύντροφος της τραγουδίστριας έφτασε πρώτος στα δικαστήρια περίπου στις 09:00, καλημέρισε τους δημοσιογράφους, ήταν πιο χαμογελαστός σχετικά με την προηγούμενη φορά που είχε βρεθεί στα δικαστήρια για τη δίκη του με την Έλενα Παπαρίζου, δεν έκανε, ωστόσο, κάποια δήλωση. Μάλιστα, όπως φαίνεται στα πλάνα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, έχει χάσει πολλά κιλά.

Διαφήμιση

Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε και η Έλενα Παπαρίζου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της. «Καλημέρα σας. Να είστε καλά. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Καλή συνέχεια παιδιά, γεια σας» είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία αν και δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη δικαστική διαμάχη της με τον Τόνυ Μαυρίδη, ήταν ευγενική και τυπική με τους δημοσιογράφους.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κρατερός Κατσούλης: Πένθος για τον ηθοποιό – Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Θα σου κοπεί το γέλιο – Η Καρίνα Τζέλινεκ και η φίλη της προεκτείνονται επικίνδυνα