in

Νίκος Κοκλώνης: Του έσπασαν το καμαρίνι στο Just the two of us. Τι πήρανε;

Άγνωστοι χθες το βράδυ διέρρηξαν το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη στο Just the two of us και πήραν προσωπικά αντικείμενα του παρουσιαστή και επιχειρηματία!

Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε του J2US μπήκαν στο καμαρίνι μου.

Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι!

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι απέσπασαν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του Νίκου Kοκλώνη ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα aν βρήκαν χρηματικό ποσό.

Να σημειωθεί ότι η παραβίαση έγινε και στα καμαρίνια των κριτών του The Voice αφού βρίσκονται στον ίδιο χώρο τα στούντιο των δύο σόου

Έτσι λοιπόν την ίδια φθορά υπέστησαν και τα καμαρίνια τvn Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Κωνσταντίνου Αργυρού και Πάνου Μουζουράκη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δημήτρης Λάλος, Σασμός: Ο έρωτάς του Μαθιού με τη Βασιλική γονάτισε την τηλεθέαση

Κορωνοϊός Έρευνα του Yale: Για αυτό νοσούν οι διπλά εμβολιασμένοι